Abi adam köprü yaptı sen ne diyosun :D
topuktan enseye hemde...
Printable View
"Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, o da nerem doğru ki demiş"..
Ülkede doğru düzgün, mantıklı, adam akıllı bir şey var mı ki bu vergilendirme doğru olsun.. O değil daha da artacak vergiler ona hazırlıklı olun..
Hedef 2023 :) Euro da hedef 5 TL
Hepimize bi sekilde yol yaptilar amk
Hepimiz yolluyuz.
kopru yaptilar ama fiyati asiri pahali gecen yok osmangazi koprusu bombos gecen yok.
ulan zaten ozel sektore halkbank ve ziraat bankasindan krediyi verdin ustune birde gunluk 40bin arac garantisi verdin. bu hizmeti yapmasi icin ozel sektore vatandasin sahip oldugu bankalarin verdigi kredi ile sozde vatandasina hizmet adina yapiyorsun ama kullanan yok. neden mi 98 tl kopru ucreti feribot ile gecersen 55 tl.
sonrada geliri artirmak icin herseye zam
4-5 sene önce avea da çağrı merkezinde çalıştım. Gerçekten çok zor oradaki iş. :)
Böyle dengesizler gelir. "Sen kapalı odada oturuyorsun ben boğaz havası alıyorum, hıııhııı diye derin nefes alıp senin yerine de aldım" diyenle karşılaştım. 500 binlik ihaleye katılcak olup bankada tanınmak istemiyorum atm den ödeme yapmicam diyen mi dersin. :)
Çağrı merkezleri ellerinden geldiğince müşteri tarafında olmaya çalışıyor. En azından biz bu şekildeydik. Şimdi saydı sövdü iyi mi oldu. Dava edilip donuna kadar alınmıştır inşallah.
Türkiye'de vergi yok, haraç var...