-
videolar çok güzel gerçekten,bende 1-2 video atayım araya.ilk videoda komutları veren benim(denizci)arkadaşımızda ismimi söylüyor.2.videodada siyah denizci benim.Hayatımın en güzel zamanlarıydı inanın.
İnsignia Team - 19 Mayıs Anıtkabir Nobet Devir Teslim Toren - YouTube
Onur Ceylan - Anıtkabir nobet değişimi 30.03.2012 | Facebook
-
-
ite, köpeğe, soysuza, cumhuriyet düşmanlarına inat;
Bu sevgi ebediyen var olacaktır..
Nur içinde yat paşam..
Rabbim mekanını cennet eylesin..
-
-
Bir adam düşünün, bir milleti uyandırsın. Ve bir ölüm düşünün, ancak bu kadar ölümsüz olsun. Yolun yolumuz, and'ın andımızdır.
-
Unutmadık, unutmayacağız. Sevgiyle, hasretle, özlemle anıyoruz, izindeyiz ATAM!
-
Saygı ve özlemle anıyorum. Allah mekanını cennet eylesin.
-
Dünyada eşi olmayan lider
Mavi gözlü dev adam nur içinde yat
-
10 Kasım'da Hayat Duruyor;
Her yıl 10 Kasım’da saat tam 9’u 5 geçe Sırenler çalmaya başlıyor..
Yayalar yolun ortasında duruyor..
Turkıye sessızlığe gomuluyor..
Istanbul’un en buyuk caddelerınde arabalar, otobusler ve kamyonlar anıden frene basıyor, şoforler ve yolcular ınıp, yaşlı gozlerle hazır ola geçıo..!
Ne Mutlu Turk'um Dıyene... | Mustafa Kemal Atatürk 1881 - 193∞
-
Son asırların çıkardığı en büyük lider. onu kalbimizden ve tarihten hiçbirşey silemez.
Huzurla ve rahat uyu Atam. Belki şu anda kemiklerin sızlıyor ama bu ülkede hala senin bıraktığın cumhuriyeti , vatanı satmayacak onurlu gururlu insanlar olarak bizde çoğunluktayız.
-
Ata'yı anmaktan daha önemlisi anlamak ve kılavuz bilip yolundan gitmektir.
Onu anlayan ve kılavuz edinen bir insan, yağlı kemik için bir partinin,zümrenin,para babalarının, din tüccarlarının köpekliğini yapmaz.
Köpeklik eden kişiliksizlerden korkmaz, susmaz; gerek yasal yollarla; -o yollar kapatılmışsa- taşla,sopayla onları korkutur, susturur,... (bkz. Bursa Nutku)
"...İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!"
-
Saygı,Sevgi ve Özlem ile anıyoruz.
-
Ruhu şad olsun atamın.Ruhuna bir fatiha okusanız ne güzel olur :)