Araba değil, şoför bariyere çarptı. Kaza dediğin ani ve beklenmedik gelişen olaydır. Bunun adı kaza değil, bile bile ladestir. Bunun kaskosu varsa da sigortadan 5 kuruş para alamaması lazım ki aklı başına gelsin bir daha böyle saçma sapan hareketler yapıp otomobili sıvamasın. Sonra primler neden artıyor demeyi de biliyorsunuz. Bu serserilikler yüzünden o primler artıyor.
Birde kusura bakma ama böyle serserilik yapanı kalkıp bağrıma basamayacağım.
Artık memlekette aklı başında adam değil çakal çukalın nasıl para kazandığı ortada işte he buraya video konuyorsa bende altına istediğimi sorarım gelip vergi memurumusun sanane diyemezsin beğenmiyosan sende kendi fikrini yaz geç. bu videoda parasını geçtim araba kültürü yok adamlarda allahın sonradan görmeleri rwd araba bulunca gelmiş 3 şerit düz yolda sağa sola araba savurup aklınca 'etiket' oluyorlar böyle mal gibi patlarsa bende gelir istediğimi yazarım altına.
ayy sen patlıyosun...
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Berbat geçen günün ardından güzel bir video. Umarım akıllanmıştır (Nissan). Ya ne olacağıdı bunu yapan adam mı akıllanacaktı
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
şeker attım yollarına patlayarak gel kollarıma![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Yalnız arabanın tepkileri benim Doblo kadar saçma nerdeyse artık ne yaptılarsa
İlk kez 350z görmüyorum fakat arabada bir anormallik var kağıt gibi bükülmesi, yayları kesikmiş gibi sekerek kayması falan bana pek normal gelmedi...
Ağırlık merkezi neredeyse ortada olan 350z bunu yaparsan sana s2000 kafası yaşatmaz
Göbek yapsa zaten bu olmazdıda
Arabayıda bilmiyor daha öncede tıkladığı belli
Kağıt gibi büzüştü
Müstehak tek kelime ile![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ne kadar tırrek'de olsa üzülüyor insan 350z'ye yazık oldu.Ele bakılırsa altyapı tofaştan gelme arkadaşın..
Bu gün olan kazada s2k sayfası yıkılıyor dedim forum'a girip bakım konu göremedim şaşırdım , çoğalan 350z konusuna bakım didim sona geldim gördüm
Bu gün Gebzede olan s2k kazası anlatılanlara göre araç sahibi aracı daha sabah almış eve giderken , Gebze shell virajında hakimiyetini kaybetmiş , görünüşe göre kaza ciddi Allah korumuş takla atan araçta sahibine bir şey olmamış . . .
Bu aradalar havalar çok sıkıntılı altında buz pisti gibi makine olan arkadaşlar dikkat etmeli diye düşünüyorum .
İnsan binmeden duramıyor Fakat Gerekli tüm güvenlik önlemi öncelikle Lastiklar sonrası VSA,DTC,DSC,ESP hangi güvenlik sistemi varsa açık gezmelerinden yanatım . Mal bir şekilde çalışıp çabalanıp yerine gelir , Önemli Olan can ve sağlık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun . . . (Amin)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)