Vtec 2 ler ve ies lerin piyasası yükselir :)
Printable View
Beyler katkımız olsun değilmi,gavur parası kullanmayalım :hahaha::soru:
http://i.hizliresim.com/pXRQG0.jpg
Herkes donunu satsın bu dolar düşmez o derece bitiğizzz :)
Reis açıklama yaptı
"Avrupa birliği defteri tamamen kapanmadı." Diye.
Geçen gün ki postaları boşa mı koyduk ya
Valla asıl postayı Avrupa koydu ne yazık ki, adamlar kanallarda şu videoyu yayınlıyor sürekli, bu arada ak dostlarım tıklamayın siz montaj bu, batının oyunu hepsi.
Erdoğanla Sarmaş Dolaş... ALMAN ZDF yayınladı
araba alacak parayı bulduğumda beni ilgilendirmeyecek orandır :)
şu otv de duşuk hacimli için bi indirim yapsalardıda 0.9cc fiat 500s e de bi indirim olsaydı keşke
hocam aracin net bedeli uzerinden sozlesme yapip teslim tarihini belirtiyorsun daha sonra vay efendim soyle olduda su kadar daha ekstra para demek ne esnafliga sigar nede ticarete. insanlar zaten otv den etkilenmemek icin alel acele sifir araba aldilar. bunlarin yaptigi resmen firsatcilik
acaiplikler konusunda 1 numarayiz chr sozde turkiyede adapazarinda uretiliyor hibrit modeli icin devlet ozel yasa cikardi. toyota izmit bayisine test sordum hibrit arac subat ayinda gelecekmis. ayni araba avrupada ingilterede ne zamandir tanitimi yapildi ve satista ama gel gor ki fabrikaya 100 km bile mesafesi olmayan bayide yok.
fiyat konusuna hic girmiycem haram zikkim olsun
160 bin tl den favorilere eklediğim araç 179 bin tl ye güncellendi. (2.el)
2.elde bir aya kadar eski fiyatlara araç kalmaz bence tüm modellerde
:) bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. Keşke bir sözleşme görebilsek oradan daha net yorum yaparız aslında. Şimdi havada kaldı biraz olay.
Dediğin gibiyse haklısın , ama sözleşmede bu durumu asla atlamaz firmalar.
Hatta, sayfanın en alt satırında da yazmış adam. Diğer türlüsü çok iyimserlik oluyor.
CLA
Mercedes-Benz Türk hiç bir bildirimde bulunmaksızın fiyatlarda ve paket kapsamlarındaki değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar faturanın kesildiği günkü değerlerle düzenlenir. Otomobillerin belirtilen fiyatları standart ve/veya Türkiye paket uygulamaları ile belirtilmiş olup diğer ücretli aksesuarlar vergiler hariç liste fiyatı üzerine eklenerek oluşacak KDV ve Özel Tüketim Vergisi kapsamındaki vergilerden etkilenirler. Tescil masraflarına zorunlu mali sorumluluk sigortası dahil olmayıp, bu bedel araç sahibi tarafından karşılanacaktır.
bunlar sozlesmede minik minik yazilan ve tamamen saticiyi koruma amacli olan sartlar. fakat araci satarken satis temsilcisine ustune basa basa yeni otv zammindan etkilenecekmiyiz diye sorulmasi ve satis temsilcisinin hayir efendim yasa cikmadan once sozlesme yaptiginiz icin etkilenmeyecek diye cevap vermesine istinaden dedim. bu yuzden suan 2 tane arkadasim chr siparisini iptal etti.
7 AYDA SÖYLEMLER YİNE DEĞİŞTİ!
11 NİSAN 2016 ERDOĞAN: Artık refah ülkesi bir Türkiye var... her evde 2,3 araba var
29 KASIM 2016 ERDOĞAN: Bir ailede 2-3 tane araba var. Bu israf ekonomisidir
Anladınız mı şimdi ekonomik durumu? İyi de devletin israfını ne yapacağız? Millet kesesinden saltanatı?
Şaşırmadım temsilci satmak için o an her şeyi yapar. Siz kalkıp firmaya ama böyle böyle dediler derseniz de size çat diye sözleşmede yazıyor ama okusaydınız derler.
Piyasa bu maalesef, yine de bence şikayet edin ki o satış temsilcileri bir daha böyle bir densizlik etmesin.
Sözleşme önemli değildir. Aracın ötv si yatırılıp, faturası kesilmediği sürece fiyat sabitleme diye birşey olmaz. Ha adamlar sallayıp zaman geçirip parayı vermene rağmen ötv yi yatırmaz, faturayı kesmez ise dava hakkın doğabilir. Ama onda da ne kadar haklı olduğun çıkar muamma. Kısaca sıkıntılı bir durum.
intercity elindeki araçları ilandan çekmiş zam gelecek galiba sadece Porsche var listede
Honda'da çalışıyorum.ÖTV zammının açıklandıgı ilk gün panikten napcamızı şaşırdık.13 tane bağlantı var.Dedik hepsi vazgeçicek şimdi.
Müşterileri aradık durumu bildirdik aldırmadılar bile.
Milletin umru değil o yüzden bırakın abi hiç boşa çene yormayalım.
Hani araba almayacaktiniz kuyruk yapılmış bayilerde