Öncelikle merhaba
Daha öncede babamın vefat ettiği ve aracımızı üstümüze almakla ilgili konu açmıştım verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı
Ancak bu sefer daha kötü bi durumla karşı karşıya kaldım aramızda hukukçuların var olduğunu biliyorum bi yardımınızı rica edicem
Rahmetli babam bir arkadaşına kefil olmuş 4 sene kadar önce babam bu sene nisan ayında vefat etti kefil olduğu kişide batmış durumda normalde kredi ocak 2017 de bitiyor ama Adam sürekli geçiktirirerek yakın izlemeye sokmuş krediyi şuanda 4 aylık ödemesi gecikmiş durumda ve pazartesi avukata sevkedilecek saolsun bankadaki müşteri temsilcisi yardımcı olmaya çalışıyor ama oda bıkmış
Şimdi benim bildiğim vefat durumunda kefillik varislere geçiyor reddi miras yapma durumumuz da yok Adamda bu durumu bildiği için sallıyor peki bizim ne gibi haklarımız var icra vb. İşlemlerini bize değilde borç sahibine yönlendirmek için ne gibi işlemler yapabiliriz
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum üstelik başkası yüzünden bu duruma düşmek daha da kötü lütfen konuda uzman yada başına gelmiş kişilerden tavsiye öneri bekliyorum özelden yazarsanız konu Hakkında detaylı bilgide verebilirim