İlaçsız nod kullanın. :D
Printable View
İlaçsız nod kullanın. :D
nod u ilaçlamanıza gerek yok heryerde geçerli keyleri buluyor deiştirip deiştirip kullaanabilirsiniz.
nod32 kullandığım sırada bilgisayarım atış alanına dönmüş haberim yok , 2-3günde bir scan etmeme rağmen nod32 hiçbirşey bulamamıştı uzun süre.daha sonra kaspersky'e geçince nod32'nin bulupta temizlemediği herşeyi temizlemişti
şimdide kaspersky internet security açıkken nete giremiyorum.Devre dışı bırakınca bütün sayfalara çok hızlı giriyorum.Ne yapcam arkadaşlar ya.KAspersky int sec.kasıyor.Nod 32 olmuyor.Ne önerirsiniz?
avg free kullanıyorum, ne kadar koruyucu bilmiyorum da; key derdi falan yok kafam rahat, elimin altında bi antivirüs var diye geçiniyorum işte..
Kaskersky 2006 kullandım senelerce, cok da memnundum xpde :)
COMODO internet security her derdime deva oluyo :)
Ben de AVG Free 9 kullanıyorum cok da memnunum,PCyi hiç kasmadan gercekten güzel koruyor.
global testlere göre free lerde en iyi avira .
en güzeli no antivirüs:) yıllardır kullanmadığım program kalmadı, hangini yüklesem bisüre sonra net gidiyo, makine ağırlaşıyor vs. sonra başka birtane kuruyorum eskinin bulamadığı virüsleri buluyor fln. şimdi 1,5 yıldır sadece avira antivir var yetiyor gibi.
çıktığından beri nod32 kullanıyorum daha hiç problem yaşamadım
masaustunde ,laptopta,netbook ta hepsine yükledim :D
sistemi kasmayan anti-spy programi tavsiyesi lutfen?
Spyware Doctor
Yine o yazılım sahteciliği kurbanı olursunuz yazısı çıktı legand xp yüklü olmasına rağmen. Acil yardım edebilecek varmı xp yi crackleyeyim:D
yok mu bilen duyan?
flash diskten virüs geçti. çoğu yer birbirine girdi acil düzeltebileceğim bi virüs programı linki verebilirmisiniz. ama acil veriler git gide azalamaya başladı:D
usb disc security tavsiye ederim