En hızlı ve kısa şekilde combofix gibi etkili çözüm sunan bildiginiz program ?
Combofix mavi ekran veriyor benım pcde format atmakta cok zor napcaz :D
Printable View
En hızlı ve kısa şekilde combofix gibi etkili çözüm sunan bildiginiz program ?
Combofix mavi ekran veriyor benım pcde format atmakta cok zor napcaz :D
onca programı tek tek kurmak için uğraşılacağına morning xp kurulumu yapmayı deneyin, direk tüm programları otomatik kendi kurulumu yapıyor kısa süre içerisinde.
hava durumu için myweather cok işlevsel
win7 home premium 64 bit türkçe olacak bide:)
pmden yardımcı olacak birileri var mı, çok sevinirim
Elinde olan bicok kişi yardım etmek ister fakat yollaması sıkıntılı.Okadar büyük dosya nerden ne sekilde yollanıcak ki?
Valla ben hiç sanmıyorum linkten sağlam biseyler cıkabilcegini.Eger torrent kullanıyosan ordan indirebilirsin.Biraz daha erken olsaydı halletmeye calısırdım:)
arkadaslar ya su iphone da bulunan talking tom konusan kedının pc versıyonunu varmı bulamıyorum
Azönce IE9 yükledim fakat her sayfa açılışında "explorer çalısmayı durdurdu" seklinde hata veriyordu. Bunun nedenide eklentilerde çalışan IDM oldugunu ögrendim.Devre dısı bırakılınca sorun düzeliyor ama bu seferde IDM'i sitelerdeki videolarda falan kullanamıyoruz..
IDM'in 6.05 sürümünü yükleyince hiçbirsorun cıkmıyor,uyumlu bi sekilde calısıyor.Bu sekilde sorun yasayanlar linkten 6.05 sürümü indirip kursun.Kurulum için gerekli acıklama dosya içinde yazıyor zaten ilaçlı,aspirinli,serumlu sürüm buyrunnnn :D:D:D:D
DuckLoad.com · Easy Streaming
win7 professional var, yazlımınız orj değil diyor. ilacı nedir? :)
xp kuracaklar bunların setuplarıyla uğraşmasına gerek yok.
xp perfect kyullanırsanız bunların hepsini otomatik yüklüyor.
Alalahh ilk defa duydum...Nasıl bi sorun peki ?
Acil driver bulma ve yükleme programına ihtiyacım var.Driver genius u kurdum cd key kabul etmedi başka önerisi olan varmı?Bu arada bilgisayar bir hayli eski o yüzden eski driverlerı bulabilcek bir program lazım...