bi ara forumda yayınlanan bi program vardı google da falan resim ararken iphone efektine giçiyordu siyah bi ekranda fotoğraflar film şeridi gibi oluyordu hatırlayan yada kullanan varmı acaba ??
bi ara forumda yayınlanan bi program vardı google da falan resim ararken iphone efektine giçiyordu siyah bi ekranda fotoğraflar film şeridi gibi oluyordu hatırlayan yada kullanan varmı acaba ??
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
http://www.cooliris.com/
buldum sanırım bu pprogramdı![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Hazır yeri gelmişken birşey sorucam..Ben format attım bilgisayarıma ama formattan sonra amd 2.5 açılırken 2100 diye gösteriyor nedenini bilen var mı ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ne işe yarar peki bahsettiğiniz program?
http://www.cooliris.com/
adresinde tanıtıyor kendini zaten ...
iphone gibi efektlerle resim video vb.. aramana bunları kalitesi bozulmadan daha büyük görüntülemene vb. işlere yarıyor mesela google da resim arıyorsun sol altta bişi çıkıyor ona basınca simsiyah ekranla resimler önünde akıyor vb.vb...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bende bişe sorcammşimdi formatladım pc'm i ama mainboard cd'sini bulamıyorum ?? Ses ve usb gibi şeyleri tanıtmam gerek nasıl yapacam?Serisini bilmiyorum onun için internetten indiremiyorumda....
ilk sayfa da Everest Ultimate Edition var , o program makinede ki parçaların marka model vs'sini gösteriyor.
sen kuramamışsın ama belki bir ipucu çıkar
bir sorum daha varKullandığınız ve memnum olduğunuz bir antivirüs programı adı verebilirmisiniz?Özelliklede ücretsiz olursa daha iyi olur..Zamanında McCaffe'e bir sürü para ($) verip lisans almıştım ama pek bir fark yokdu onun için birdaha para dökmek istemiyorum
msn hack hotmail şifresi bulma programlarıda soran çıkar yakında
çok iyi oldu yazan arkadaşlar saolsun![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)