aynen futbolda okunu cıkarmışlar.
Printable View
aynen futbolda okunu cıkarmışlar.
arog tabi ki.muroda devrimcilik ile çok dalga geçildi gibi geliyor.
arog tamamen hayal kırıklığı yaşattı bende ne yazıkki . . .
Bende bugün seyrettim Arog'u,çok büyük hayal kırıklığı.Ben daha güzel bi film olmasını beklerdim.Ama Muro'yada gitmeden kesin bişi sölememek lzm.
arog rezaletti.1 tane espriye güldüm.harcadığım para ve zamana yazık.ilk bölümde yarım saat kadar uyudum zaten.berbattı
Dün Muro'ya gittim de, Recep İvedik çekimi kalitesinde bir film. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Filme gelenler herşeye gülüyorlar. Yav kardeşim adam sokakta yürüyo, sen kalkıp kahkalarla gülüyosun.:D:D Kompozisyon başarısızdı.:icon13:
arog çok kötüydü, muro ise tahmin ettiğimiz gibi cidi anlamda güldürdü.. en azından arog a 5 basmış belli..:)
muro da 1-2 sahne hariç gülmedim. arog harikaydı
bugune kadar ızledıgım en komık turk fılmı
1 recep ivedik
2 gora
3 muro
4 arog
arog hayal kırıklıgı sadece cem yılmaz dıye ızlenıcek bı fılm yoksa fılmde bı numara yok
arog berbat ötesi bir film. deşarj olurum diye gittim ama tek bir kahkaha atmadan çıktım.
tosun paşa rlz mesela :)
bende en son titaniğe gittim koray aroga gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım :D
Ben cok gülmedim Arog ta;ama cok begendim acıkcası..
mıro çok kötüydü arogta beklediğim kadar yoktu
Arkadaşlar az önce arog dan geldim ve forumlarda okuduğum kadarıyla cok bi beklentim olmadan gitmiştim.ama hoşça ve gülerek vakit geçirdim. gitmeden önce beklentilerinizi düşük tutarsanız memnun bi şekilde ayrılacagınıza eminim...;)
aroga henüz gitmedim pazar günü muroyu izlemiştim.beklediğim gibiydi muro...çok fazla beklentide gidince hayal kırıklığına uğramak normal...
recep ivedik 2 gelecek ondada oo inanılmaz güleriz diye düşünürsek o bile hayal kırıklığı olur...
arogta sadece futbol bölümünde biraz uykum geldi zaten gece gittim bide salon çok sıcaktı belkide ondandır ama genel olarak güzel olmuş
Dün Muroyu izledim, fragmandaki terlikli yaz kıyafetli görüntüler filmde yoktu. Sadece benim dün yaptığım gibi vakit öldürmek için gidilebilir. Bomboş bir filmdi. Yapacak başka birşeyiniz yoksa gidin bu filme aksi halde paranıza yazık olacak. AROG için de pek iyi şeyler söylenmiyor, bakalım o nasıl...
Dün zorla 2.kez arog izlemek zorunda bırakıldım..2. izleyişte çin işkencesine dönüşüo=)