TürkNet. Taahhüt yok. Her şey dahil 59 TL Ayrıca Hız sınırlaması yok. 100mbps'ye kadar altyapı ne destekliyorsa onu kullanıyorsunuz tavsiye ederim.
Printable View
TürkNet. Taahhüt yok. Her şey dahil 59 TL Ayrıca Hız sınırlaması yok. 100mbps'ye kadar altyapı ne destekliyorsa onu kullanıyorsunuz tavsiye ederim.
Daha yeni baglattik uydunet altyapısı vardi zaten 30+2+1 25Mb 25GB akk li internet modem ucreti ve tv. Tv paketi ne bilmiyorum ama bunun üstüne +10 tl gece 12 sabah 9 arası akk ye etkisi olmadan gece tarifesi +100gb akk kotasi da 20 tl. Toplam 63 liraya hakkiyla 25Mb veren internetimiz oldu
Tam Türknet yazmak için girmiştim ki çoktan yazılmış:)
Bence de Türknet oldukça iyi taahhütsüz olması çok güzel:)
Bende TT.net'in yavaş internetinden bıktım bahaneleri de binamızın alt yapısı desteklemiyormuş. Superonline Fibernet bizim mahalleye gelmemiş...
Burada okuduklarımdan sonra Uydu.net ağır basmaya başladı kafamda..
Valla uydunet için üzüldüm sivas'da yok sanırım henüz.
Turk.net Turktelekom ile aynı altyapıyı kullanıyor Telekomdan memnun değilseniz Turk.net çözüm olmayacaktır.
Altyapısı farklı Superonline ve Uydunet var. Alt yapı varsa Superonline yoksa Uydunet tercih ederdim yerinizde olsam.
Turk.net'in müşteri hizmetlerine ulaşmak 10 dakika sürüyor ve karşınızda kalifiye olmayan işten bi haber saçma sapan insanlar oluyor sürekli. Ses kayıtlarından 2 kere tarafım yanlış yönlendirildiği çıktı olur öyle dikkat ederiz deyip geçiştirdiler. :D
Birde çanak anten ile internet hizmeti veren sağlayıcılar var bölgesel hizmet veriyorlar onları araştırın hızından memnun çevremdekiler.
Uydunet bölgeden bölgeye çok değişiyor . Bazı yerlerde çok stabilken bazı yerlerde ping ve net hızı dalgalanıyor. Bir de berbat bir modemi var.
Fiber süperonline dan taşındığım için iptal etmek zorunda kaldım
Fiber diye satılan ttnet geçtim
Ttnet verdiğim tüm paralar haram zıkkım olsun
Aynı paraya ferrari biniyordum şimdi şahin bildiğin çok kötü :)
superonline kullandım kapatıp dsmarta geçtim tv +internet hızım 1-2-3 mbitlerde genellikle nadiren 5-6 oluyor. memnun değilim net bi şekilde. iki sene taahütüm var. kanlı bıçaklı olucaz yakında
Uydunet için şikayet araştırdım internette biraz. O kadar çok ama o kadar çok vardı ki. Geçmişte kablonet ile bir süre çok keyifsiz birlikteliğimiz olmuştu. O yüzden tekrar Ttnet almak zorunda kaldım superonline olmasını çok istesem de. Fiber altyapısı yok lokasyonumda ne yazık ki. 16mbit ve akk olmayan bir paket kullanıyorum. Down ve up çok çok yüksek oluyor bende. Hız 14 mbit altına çok düşmüyor. Hız çok düşük olsa da bana, idare edilebilir düzeyde
Bölgenizde hangi giber varsa o gitmadan alın. Eğer yoksa ve bakır kablo (notmal telefon hattı) turk.net 50mbps 150gb akk 59.99TL. Telefonla da 1.000 dk.
uydunete +1 diyorum 25/75 internet + kablotv üstpaket modem ücreti vs içinde 59TL ttnetten sonra ilaç gibi geldi bana kopma vs olmuyor
http://www.speedtest.net/result/5867333362.png
Superonline 50/150 kullanıyorum akıyor walla gerisi yalan gelir bana :D
Normalde Superonline'dan çok memnunum.
Ama bugün çok fena patatese bağladı, sayfalar bile düzgün açılamıyor.
100mbit olması gereken hız 10mbit çıkıyor. O da 1 mbit gibi bağlanıyor.
Bakalım dönüş bekliyorum teknik ekipten, herkese hediye 100mbit vereceğiz derken olan interneti de bozdular.
konuyu hortlatayım
Tuzlada oturuyorum yıl olmuş bilmem kaç hala net *** gibi instagram videoları bile açılmıyor tlfda
TTneti fiber için aradım ama altyapı yokmuş.Ev site değil müstakil kim bilir nezaman gelir
Bu işi nasıl çözebilirim.Hız ve limit istiyorum bir başka firmayı arasam onların altyapısı varmıdır yoksa tüm firmalar aynı şebeke ve altyapılarımı kullanıyor
dsmarta geçme kankada napıyosan yap