Ben e5 Saruhan giderim hep. Eskiden kınacıya giderdik, ilgi alaka hep düştü her geçen gün.
Printable View
kartal heykelinin oradaki Beşiktaş Çorbacısına giden var mı ?
Kelle paça-ayak paça-beyran-işkembe hepsi varmış çok tavsiye ediliyor.
Bereç'te Fiat Gökeri geçince sağda Güngör işkembe var kelle paça yemiyorum ama her gece Tuzlama yemeye gideriz efsanedir,Eray'ın selamı var dersen elinden geldiğinin fazlasıyla yardımcı olur.
Dürümcü Emmi tadı çok güzel ama ne zaman içsem karnımı ağrıtıyor benim. En son arkadaşlarla gittiğimizde dokunmasın diye mercimek çorbası için gene ağrıttı, suyundan mı unundan mı anlamadım..
Bostancıda Paçacı Hikmet
Kadıköyde Dürümcü Emmi - Beyran (Bağımlılık yapıyor)
Çorba içmek isteyenler muhakkak Fatih Kıztaşı Paçacı Mahmut'a uğrasınlar. Gerçekten güzel çorbaları var :)
Fatih'deki Paçacı Mahmut Usta efsanedir, ayak paça seven varsa mutlaka denemeli. Gunduz servis ettikleri ev yemekleri de fazlasiyla guzel fakat yogun talep sebebiyle bulamama ihtimaliniz yuksek.
Ayrica Kasimpasa'daki Deniz Lokantasi da enfes corba yapar, Dereboyu caddesindeki Deniz taksi duraginin bitisiginde.
Beyrancı yok mu hiç istanbul'da yahu. Öyle bir lezzetten mahrum kalmanıza üzüldüm :)
corba konusunda kasımpasa denız lokantası yazılmamıs. ılgınc :)
Şuan dd'deyim mekan on numara, çorbada öyle sanırım burdan sahibi olan abi yoktu sanırım, CNR plaka golf benim
Çorbada on numara yazmaya çalışmıştım :D, gece gece kafa ders çalışmaktan yanmış, yanlış yazmışım :D
geliri mutlaka bi ara tanışmış oluruz hem
balat fetih işkembe
Sefaköyde sultanmurat CAD 'İmren lokantası' küçük ama mercimek çorbası mükemmeldir. 24 saat açık genelde sıra oluyor şiddetle tavsiye ederim
Maltepe vedat iskembe
sultan murat cad ımren lokantası +1 :) mercımek ve o kucuk sıcak ortam tavsıye edılır.