Çok ayıp.... Alan kardeşimiz güle güle kullansın, Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
Printable View
Bye Bye Vtec. Welcome S-TEG
Evet konumuz hakkında yorumlar devam lütfen. Katılacak arkadaşlar VTI öncelikli lütfen belirtsinler.
Bence de bu is dyno day ile olmaz, önemli olan pilotaj :)
HP olarak daha düsük ama dragta rollingte harikalar yaratan arabalar gördük.
Hos KİNG bilmemne amac nedir onu da cözemedim, bana göre sidik yarısından öte bisey degil...
yarın saat 11 de anadolu yakasında roll düzenledim kalabalıktan yararlanıp söleyeyim dedim beklioruz hem dyno hem otoban da görelim arabaları akıllarda soru işareti kalmasın..
Yavuzcum Mustafa kardeşimiz bu konuyu başlatırken King olayını geyikolsun diye yazdı.
Dyno day ile sadece eğlenceli vakit geçirip araçlarımızın güçlerini görelim dedik. Farkında isen testi OZ yapacak yazdım. Bu ne demek yolda herkesin kişnetmesi ayrı olur demek.
Takılmayın dynoya o araçların güçlerini görelim diye.
Sidik yarışı konusu ise anlamadım ne demek istedin.
dynoda motor gücü aktarma organlarının durumu otobanda hem güç hem pilotaj konuşur....
abi canımız sıkıldı eşraftan 2-3 araba ya denerz ya denemeyiz karşıdan da geliceler roll bahane patsoya gidicez ordan sohbet ederiz denemek isteyen olursa yollarda müsaitse belki... ama dyno day i asla kaçırmayacağım herkese söleyelim maslak karışsın tech turkey geldi die asrın organizasyonu olsun....
30 lar cepte kalsın kasmayın boşa :) :) :)http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=22345