ben pasat turboyu cok merak ediyorum acıkcası
hekese bol hp li sonuclar diliyorum.bu ara bende cıkmatı dusunuyorum eklerim dynoyu
Printable View
ben pasat turboyu cok merak ediyorum acıkcası
hekese bol hp li sonuclar diliyorum.bu ara bende cıkmatı dusunuyorum eklerim dynoyu
bu arada vtı stock katagoride dyno day'e gelmeyen araçlar direk şaibeli sayılır baştan söyliyeyim. Ayrıca stock internaller ile yürüyen her vtı dyno day'e davetlidir.
arabanın üstünde 18" jant var. dyno ya 14" le çıkıcam bilginize...
Listeyi tazeleyelim varsa unuttuğum pm atarmısınız arkadaşlar.
Miniks Hulk K20
K VTEC VTI
AB VTEC VTI
MOR VTEC VTI
TS VTEC VTI
JV VTEC VTI
Subaru Impreza Turbo Gt White Wagon
Subaru Impreza Turbo Gt Blue Sedan
Passat Turbo
Civic si
FTH VTEC VTI HENÜZ BİLGİ VERMEDİ
sen düzenleme yaparsında ben gelmezmiyim yaw:) burda olursam ki büyük ihtimal burda olucam bnde gelirim
umu vtec yani jv vtec listede.
sımdı ben bu ısı anlamadm nası olcak bu ıs beygırı yuksek cıkan vtec kıngmı oluyo ?
Yok bu sadece dyno king lik için. Murrocum.
arakdaşlar isterseniz eğer, dyno dan çıktıktan sonra toplı bi organize olsun isterseniz bizim sitenin bahcesinde mangal yaparak devam edebilriiz ;) yerimiz çok müsait otopark hizmetimizde var en güvenlisinden :D he derseniz geri kalanı ben organize ederim bize düşen sadece, giderken etleri ve "soft drink"leri almak kalır ;)
K24 mü 100 shot mı benim neden haberim yok bunlardan :):)
4 gün kaldı başka gelen yok mu? günceli
Yönetimden rica başlığı 13aralık DYNO DAY olarak değiştirirmisiniz.
Bende gelcem :D 2.2laguna :D haha Dyno king olacaam:D :p :D orda olcez bakalim':)
bence hemen ardından rollınge cıkın.kım haç hp lık aracı kaç hp lık kullanabılıyo gormus oluruz:D
Arkadaşlar listeyi düzenlemiyorum allahın izni ile cumartesi gelemk isteyen arabasını dynoda görmek isteyen arkadaşları bekleriz.
VTI larda Dyno ölçümlerini ÖZGÜN ( OZ ) kardeşim yapacak. Söylediğim gibi 14 saç jant ile dynoya çıkmak isteyen olursa seve seve lastiklerimi paylaşırım.