Bakırköyde Onurlara gitcez, bekleriz müsaitseniz :D
Printable View
gelmek isterdim valla yarın bir şekilde gelmeye çalışıcam
hangi onur kanku cıkaramadım vaLLa? ben gece köye gidicem lüleburgaz tarafına bi buyuk votka aldım yol uzun yavaş yavaş vura vura gidicem...
he tmm kanku yolum olmasa gelirdim bende şişelerle vaLLa ama ne yapalım kısmet deiLmiş yaw:D
yilbasinda bekleriz :p yilbasindan sonra beklirz :D farketmez:D
yarin ordayiz toplucana yarin gelenlerle gorusmek uzre..hoscakalin :D esen kalin :D
yaw bu roll satlerini iş çıkışına falan denk getirsek artık 2200 falan geç oluyo :D
roll yok dyno var yarın hade bakalım bekliyoruzzz
Bol videolu bi gün olacak dyno da. :)
arabamın ustamdan çıkmasını bekliorum yetiştirebilirse gelicem daha doğrusu gelmek için elimden geleni yapıcam debriyaj deişio elimde olmayan nedenlerden dolayı bugüne kaldı deişim:(
yetişir ya bı set degısımı sallana sallana 4.5 saat falan suruo zaten.
inşallah bnde onu istiorum zaten arabamın gücünü hiç ölçtürmedim bi dyno sonucunu görmek çok ii olur benm için ustanın insafına kaldık ...:(
Pompayı yolda denedik :D 4 kişi full throttle 2.vites patinaja kaldı araba gazlarken :D :D
dyno day ayarı spec :D
umutcum hayırlısı olsunda olmadı gel sokma dynoya rodaj yaparsın.
Bu arada sana bişey soracağım benim jantların üstündeki lastiklerden memnunmusun ben onları aldım kullanamadan sana kısmet oldular. Şimdi 17 leri söküp 14 saçlara döneceğim memnun kaldıysan 2 tane alayım o lastiklerden. Bi yorumla biraderim.
st.legal map spec ;)
yarin bende gelebilirim duruma gore :)
Gel barış bekleriz.
Mertcan aramadı bindimi acaba otobüse ???
Sabah 9'da Merter Ulusoy önünde olucaz biz Suby ve E21'le Tayfun.Orhansah ve Sky'da aynı şekilde
şimdi aradim teli kapali otobuse bindi demekki ::rolleyes:
Yağmurun durması dileğiyle :) herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere
yagmur yagdıgından ben gelemiyorum yerler ıslak bile olsa filtreden direk su cekiyor
wallahi sorma yaa nasıl moralim bozuldu anlatamam hiç dynoya sokmadım henüz sonucu baya merak ediodum bakalım hayırlısı yetişirse gelicem bu arada yetişirse direk gelip dynoya girsem rodaj yapmadan bi zararı olurmu?
lastikler güzel sağlamken gayet iyi ama ömrü çok çabuk bitio hemen kaybediyo dişlerini uzun vadeli falan kullanıcaksan başka bişiler bak bnce
neyse yarın iş var.. ileriki dynolarda bende katılırım :)
besnnsızayım yarın gmrüşürüz mruk :D kızma hep muştunun sucu okvar getirdi votkayı :D