genelde şirketler Gm alıyor.. hem ucuz hem verimli .. saf android olanından alın sıkıntısıda olmaz..
genelde şirketler Gm alıyor.. hem ucuz hem verimli .. saf android olanından alın sıkıntısıda olmaz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ikinci el lg g5 h850 al nokta atışı yapmış olursun , kronik olarak ghosting sorunu var fakat oda yazılımsal bir sorun olduğu için küçük bir programla üstesinden geliyorsun
GM ilk nesil kullandım aslında parasına göre çok iyi telefondu bence, 650 TL'ye almıştım 32gb sanırım, evde yedek telefon olarak duruyor halen,
Lenovalar gayet güzel inceleyeceğim teşekkürler....
J5 en mantıklı secenek oluyor aralarında özellikleride fiyatına göre gayet başarılı sirket için yeterde artar bile hatta
1881 - 193∞
hepsiburada.com dan ıphone 7 almak istiyorum satıcı ismi hepsiburada yazıyor sizce herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım piyasaya göre oldukça uygun fiyat yazmışlarda.
T60dan bahsediyorum bu arada yine.
T70 ozellikleri ilginctir T60 kadar iyi degil
- Bize Her Yer TRABZON
Xiaomi telefonlari kullanan varmi yukarida arkadas dayaniksiz demis. Mi5 ozellikleri falan iyi duruyor. Bende iphone6 var
Satiyorum. Bunun yerine 6s mi alsam yoksa bu ucuz yollu telefona bulassam mi diye dusunuyorum basim yanarmi acaba daha once android kullanmistim htc m7 olarak. Yada sony xz veya htc 10 ilemi devam etsek. Onlarinda bir sene sonra fiyati cok dusuyor cok zarar ettiriyor
Mi5 dayanıksız ama 2k bandında ki modellere yarışır hız konusunda telefon çok para vermemek gerekir aslında htc10 güzel ama pahalı bence mi5 p9 lite gm 5 plus tercih edin derim ben gm 5 plus aldım dün gayet memnunum kamerası performansi umduğundan iyi cikti.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
1000 civarına su an zenfone 2 var 4gb ram'li modeli, bende uygun cozum arıyorum bu baya dikkatimi cekti
http://www.hepsiburada.com/asus-zenf...FYoQ0wodPAUCuQ
kullanan yorumu olan varsa makbule gecer
Bende hiz ve stabilite konusunda takinti var. tkim var diyim apple kullananlar anlar ne demek istedigimi. Suan 6 bile bazen hadi len yaptiriyor bana. Bundan dolayi kasinti tutuyor. Yeni androidlerde stabil deniyor. Param olsa 7 alip gecerdim ama yurtdisi olani bile 2500 tl oyuzden kararsiz kaliyorum. Pisman olmak istemiyorum android alirsam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)