MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar,
Şu sıralar OTOPARK'ın ne denli sefalet içinde süründüğünü daha iyi ifade edebilmek adına bu mesajı sizlere Barcelona'nın beş yıldızlı otellerinden Grand Marina'nın 7. katındaki bir tuvaletten yazıyorum...
Çok yalnızım; geldiğim uçakta yanımdaki koltuk boş olduğu gibi, burada da otomobil medyasından Eren hariç benden başka kimse yok...
Sabahtan beri Carpe Diem'di, Barceloneta'ydı, şehrin en lüks restoranlarında ziyafet çekip duruyorum. Bu hengamede bir de locadan Flamenco izlemek durumunda kaldım. Yarın aynı işkence Mallorca'da devam edecek, inşallah cumartesi sona erecek... Üstelik bu tür lansmanlardan bu ay 3 tane, önümüzdeki ay -şimdilik- 2 tane daha var. Davet edildik bir kere, mecbur gidiyoruz...
İnanın hiç şevkim kalmadı... *****, son projemiz yüzünden 3 ay daha iş yapmasak gene kârdayız. Gel de şimdi video çek!
Gerçi benim akıbetim belirsiz... Gene de şirkette bu külfeti üstlenecek birileri daha çıkar sanırım.
Neyse kafanızı şişirdim, kusuruma bakmayın. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalırmış...
Kendinize iyi bakın.
Sevgiler,
And
dhye böyle yazmış the end .