Özgür kendi kalkıp forum tarihinden tuttu taşak geçti seyfettinle ; kimse de ses çıkarmıyor niyetinin iyi olmadığı da belli bildiğin sana noluyor tavrı var . Konudan uzamasın dedim mesaj attım numara versin nasıl isterse öyle çözelim diye ona da yok çekti orada da burada da yazdığı gibi kral sensin yok ben bulaşmam bilmem ne diyor . Hadi tamam dedik bir de şimdi nasıl dayak atacaksın diyor bende diyorum ki bak bu kadar insan okuyor tanışıklığım olup yorum yazanlara da saçma sapan bir tabirle karşılık verdi . Bende son olarak diyorum ki o kadar merak ediyorsa bunların nasıl olacağını konudan çıkalım reele dönelim sonucunu da tek fotoğrafla buraya koyalım kimsenin aklında soru işareti kalmasın .
@
Evrenoz kaç senedir yazıyorum neye ne tepki verdiğimi de biliyorsun abi ceza vs amenna bir haksız durum varsa veya foruma aykırı hak varda eyvallah ama kendisi hala ve ısrarla uzatacaksa benim için numaraya da gerek yok güzelce çözelim sonucunu da belirtelim ne , nasıl oluyor kimsenin soru işareti kalmaz