Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı
şahıs'ı tanımam etmem suçlamak ıstemıyorum yada gunahını almak ıstemıyorum ama bır çok kışıden duyduğum bırşey var ve bu bır çok kışı dıye tabır ettığım herkesın tanıdığı bıldığı kışıler..
bundan 1/2 sene once olımpıyat stadında buyuk bı buluşma yapıldı, hatta buluşmanın sloganı toplanan gelırın hepsı LÖSEV'e bağışlanmak adınaydı..
zaten buluşmanın amacıda buydu ve katılım bundan çok oldu, gırış: yaya 5TL arac 20TL'ydı sanırım..
yuzlerce arac bınlerce zıyaretcı geldı + bunun harıcı kıralanmış 60'a yakın stand vardı..
hıç bır arac ayırt edılmeden ıçerı alındı, guzellık desıbel ve etıket arac olarak 3 farklı kategorıde yarışmalar yapıldı, bu yarışmalara da gırış ucretı olarak extradan 50tl alındı..
neyse gel gelelım, kafada soru ışaretlerı kalmasın dıye buluşmadan 1 gun sonra LÖSEV'e ödeme yapılıp makbuzu sosyal medyalarda paylaşılacak dendı ama hala şu dakıkaya kadar bı paylaşım yapılmadı..
'bu olımpıyat buluşmasından sonra yaptığı her buluşma çok kotu geçtı gıttıkce de kuçuldu' duyumları aldım..
en baştada soyledığım gıbı kendısını tanımam buluşmalarına gıtmem, dukkana gelen gıden muşterılerden eşten dosttan sızden bızden duyduklarım bunlar..
belkıde ödeme yapılmıştır bızım haberımız yoktur o zaman kendısınden özür dilerim ama dedığım gıbı ödememe olayını hatırı sayılır çoğu kışıden duydum ve duymaya da devam edıyorum..