User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Radar hız hesaplaması hk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibinden özür dileyerek bende bir soru sormak istiyorum, 3.köprü çekmeköy bağlantısındaki tünelde hız ölçümü yapılıyor mu? tabela 70 ya da 90 yazıyor tünel içinde ama ölçüm var mı merak ediyorum. Haricinde 3.köprü yolunda radar gören oldu mu ?

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam aynı yerden 70 le geçtim radara girdim. fark edemedim.döndüm BP ye girdim sordum limit 50 dediler ceza gelir dediler. gelmedi. 2yıl önce. umarım size de gelmez

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sahibinden özür dileyerek bende birşey sorayım

istanbul e5 te hız koridoru yada eds var mı ? uzunçayırdan avrupaya geçerken uzunçayırdan e5 e girince hız koridoru yazıyor ve hız limiti 80 ? aynı şekilde avrupa tarafındada e5 te hız sınırı bölgesi 80 eds yazıyor ? kısacası b.düzü-uzunçayır arasında gidiş geliş hız koridoru, radar gibi bi uygulama var mı ?

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibinin müsadesiyle ben de bir soru sorayım. Yaklaşık 1.5 hafta önce 210 ile radara girdim. Sanırım 230 vardı hızım. Neyse çıktıyı verdiler bana ama sistemlerde görünmüyor ceza. Beyana dayalı ödeme yapmalı mıyım? Teşekkürler.
    sistemde görünmesi 3 ay ı bulabiliyor bizzat yaşadım siz beyana dayalı ödeyin bence cezanın üstündeki no ya göre mi ödeniyodu öyle bişeydi sanırım bende o zaman öğrenmiştim

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı westalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam aynı yerden 70 le geçtim radara girdim. fark edemedim.döndüm BP ye girdim sordum limit 50 dediler ceza gelir dediler. gelmedi. 2yıl önce. umarım size de gelmez
    Teyit ettirdim, şuan gözüken bir radar cezası yok emniyet sisteminde bakalım.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golgeoyunu03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibinden özür dileyerek bende bir soru sormak istiyorum, 3.köprü çekmeköy bağlantısındaki tünelde hız ölçümü yapılıyor mu? tabela 70 ya da 90 yazıyor tünel içinde ama ölçüm var mı merak ediyorum. Haricinde 3.köprü yolunda radar gören oldu mu ?

4 ay önce nasıl becerdim bilmiyorum ümraniyeye gidiyim derken bian kendimi 3.köprü yolunda buldum kız arkadaşımda bekliyo dedim gidip döncez heralde çıkış yok gibi yapıştırdım 160 170 bi tünel geçtim diye hatırlıyorum ama köprüye girmedim çekmeköy çıkışı verdi çıktım ordan şuanlık gelen giden bişey yok inş olmaz

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 ay önce nasıl becerdim bilmiyorum ümraniyeye gidiyim derken bian kendimi 3.köprü yolunda buldum kız arkadaşımda bekliyo dedim gidip döncez heralde çıkış yok gibi yapıştırdım 160 170 bi tünel geçtim diye hatırlıyorum ama köprüye girmedim çekmeköy çıkışı verdi çıktım ordan şuanlık gelen giden bişey yok inş olmaz
    Orası max. hız deneme noktası olduğundan kolay kolay bişe çıkmaz korkma ne 260'lar 270'ler gördü o yol
    M50b30 - Bumblebee...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B-Devi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası max. hız deneme noktası olduğundan kolay kolay bişe çıkmaz korkma ne 260'lar 270'ler gördü o yol
    benden geçti abi aynen korkcak bişey yokta cidden hız denemesi yapmak için güzel yol ben akşam 8-9 gibi bi saatte girdim ona rağmen bomboştu yoksa o saatlerde clioyla 160 170 bascak yol yok başka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler