Allah karşılaştırmasın, muhatap etmesin
Printable View
Allah karşılaştırmasın, muhatap etmesin
Sırf bu serefsizler yüüznden araba degiştirdim eski aracımı ucuz gören bi bmw ci taciz edip arcımda darp etmişti beni tabi aracta 3 kişiydik ilerde durdurup önümüzü kesti bu sefer otobanda meydan dayagı attık elektro sokta vardı yanımızda 10 15 kadar vurduk 3 kişi essek sudan gelsin diye dua etmiştir ama gelmedi üstüm basım kan revan oldu bindim arabaya nasıl can varsa kalktı arabanın önüne atladı o sınırle acırmıyım aldım kaputun ustüne fırlattım arabadan gitmiş jandarmaya durdurup dövdüler beni darp ettiler sucum yokken demiş.Noldumu bircacık olmadı rezil oldugumuzla kaldık
Bir tane video vardı. Rusyada çekilmiş. Adamın taciz ediyorlar. Önünü Kesiyorlar. Biri Bagajdan falan sopa çıkarıyor. Elemanda küçük bir balta ile iniyor. Adamlar özür dileyip binip gidiyor.
X5 tekiler barzo eyvallah.
Astra ne diye kafa uzatıyor?
Gitmek istediği yer zaten dolu, X5 in yönü boş.
Ben bu durumlarda yol veririm trafik akışı rahatlasin diye.
Yol verenin kaybedeceği en fazla 1-2 araçtır.
Önünün dolu olduğunu göre göre gitmeye çalışmak , yolu tıkamak hiç doğru bir yaklaşım değil.
Valla izlerken herkes gibi bende gerildim ama bize denk gelmiyo şöyle diyecem adamın üstünde iyi stres attılar :)
Uzerinde ne var diyesim geldi
Tamam takim elbiseliler barzo hanzo mal amip ne derseniz ok de klavyeden asip kesenler nedir? Abi siddete nekadar meyilli bir ulke olduk 10 kisiden 9 u bana gelse asarimkeserim silahlanalim falan. Birakin bu isleri beyler hele hele ben iriyariyim karakusagim var olaylarindan da uzak durum kafaya demiri yer *** yoluna gidersiniz Allah muhafaza. Herkesi kendiniz gibi iyi niyetli yada bilek gucune dayali gormeyin
Olaya gelince astrali arkadas biraz atarlanmis yol verebilirmis poloyada x5 ede. 4 dk lik videonun yol bazina ilerleme uzunlugu 25 mt. Ne degisirdi yol verseydin. Hadi vermedin kapa camini cerceveni siktir git
Ayrica astranin sag camina giden kisi arkadaki kamerali aractan iniyor sanirim numarasini verip cekim yaptigini belirtiyor. Ben dahil bu tarz durumlarda sakin kalip uzaklasabilsek ne ala. Allah uzak tutsun boylesinden
Güzel ülkemin her yerinde bu tarz şerefsizler var.Silah olsa çeker vurursun.Gerçekten gerildim.
baba siz neler diyorsunuz adamı ezip öldürsen sevenlerine yazık trafik için değermi can almaya can vermeye
bu konuda aklıma nedense bu video geldi
Şehir Magandaları İstanbulda Motorcuyu Darp Ediyor! - YouTube
Trafikte haklı olmak hiçbirşeyi değiştirmiyor.. elinize birşeyde geçmiyor.. Şimdi o x5 in içindekiler astranın içinde 4 izbandut olduğunu görselerdi haklıda olsalar inerlermiydi arabadan? yok... Ama çok isterdim o astranın içindeki bi komiser , sarı çelenk yıldız bi emniyet amiri falan çıksaydıda onları bir yusuflatsaydı..
He olaya bakarsak önün tıkalıysa yol ver kardeşim zaten sen girince dahada tıkanıyor yol.. bunu yapmak çok zor değil.. Ama ülkenin belirli şehirlerinde insanlar trafikten o kadar bunalmış haldeki bir an önce gideceği yere varmak için önüne geçen 1 aracada , kavşakta karşıdan girmeye çalışanada yol vermemek için elinden geleni yapıyor..
Bizim de başımıza geldi Antalya yolunda sollamaya çıktım, sollamayamadım yerime geri girdim arkamda ki bebe hemen yanaşmış dibime fren yaptı korna falan çaldı boş bir yerde geldi yanıma "sağa çek lan" dedi.
Çektim sağa önce ben sonra babam en son kardeşim arabadan indik bebenin elinde ilk İngiliz anahtarı vardı bizim 3 müzü görünce arabaya çaktırmadan koydu " abi kusura bakmayın " dedi s.ktir oldu gitti :D
Bunlara dayak şart... Dayak yemeğince akıllanmıyorlar
suv araç alıp cam filmi çeken mafya oluyo mk memleketimizde,at hırsızları inşallah ailesinin yanındada aynısını bu hırsızlara yaparlar
o kavşagı bilirim ben böle sıkışıklıkta ileri bakarım birde soluma ileri kırmızı ise göbege girmem solumdakiler gecsin diye çünki girersem gereksiz kalabalık yapıp soldaki arabaların gecişi engelleniyor biri yol verirse geciyolar,,,opelciye saldıranlara hayvan desek hayvan sevenlere hayvanlara hakaret olur bunlar daha degişik şeyler,yalnız şöle silahlı birine denk gelirler telef olur giderler
Demek ki neymiş kapını kitleyeceksin. Kapkaçı var kavgası var.
Aynısı başıma geldi, yaya korna bastım diye arabaya vurdu, napiyon hayırdır dedim sövdü kapıyı açmak istedi.
Açsaydı kapıyı ben kemeri sökene kadar sopayı yerdim zaten. Sonra ben açtım karakolluk olduk :)
Kavga kısmı ok de karakoldu hastane muayenesi falan uzun iş sıkıntı.
Mevzudan sonra uzayıp gitmek lazım. Sen şikayetçi olmasan da karşı taraf şikayetçiyse seve seve gidiyorsun karakola ekstra bilgi olsun.
Bu tür olaylar için kafayı soktum giderim demek yerine az bekleyip izin vermek en güzeli. en fazla 2 dk beklersin.
Bu işten sonra işin birde psikolojik kısmı var, uzun süre atlatamıyorsun o yüzden dalaşmanın alemi yok.
mk çocukları sen çok adam erkek olsan zaten gidip arabadan silah getirmessin bitane bebe için.
3 kuruş parayı bulan kendini dünyanın hakimi sanıyor , nasıl pis bir egosu var bu Türk insanının anlamış değilim. Kimse düşünmüyorki el elden üstündür. Milletin yumruğunu görmeden herkes kendininkini balyoz sanıyor.
Çocuk belki bürokratın oğlu , belki çok zengin bi adam ama günlük astraya binmiş geziyor. Büyük şehirlerde kimin ne olduğu belli değil bunlar cidden yürek yemiş. Bir gün götlerinden kan alırlar akılları başlarına gelir.
Ben Astra nın kapı kilidini açmasına takıldım, zaten güncel arabalar otomatik kapıyı kilitliyor ..
Gelen adamında adres sormaya gelir gibi bi hali yok ...
Şaşırdı herhalde aç kapı diyince açıverdi bir anda ...
Yillarin rezil bahçeli kavÈ™ağı astra yol verse zaten yanda citroen var yine gecemicekler insanlar en ufak olaya patlamaya hazir geziyorlar.
antalyadan tatilden dönüyoruz annem kız kardeşim ikide küçük var 5 ve 7 yaşında.
30 km oldu olmadı toroslara yaklaşıyorum buzlu turizm otobüsü sol seride çıktı ben ortadan 80 kuruz kontrol gidiyorum. otobus beni sollarken ciddi üzerime sürdü orta şeridin yarısına kadar geldi yarısı ben. neyseki 3. şerit boştu ve ben kaydım kornaya falan bastım ipleme falan yok şoförde nedense gerildim çünkü küçücük araba ailem içinde hayatımızı tehlikeye attı herif hızlandım yanından kaçtım o anın gerginliği ile sanki aracımda 5 sayko tiple yolculuk ediyorum gibi kafa tutarcasına önüne geçtim adamın kontrollü fren yaptım sırf beni fark etsin diye sellektör atıp durdu max 3 saniye durdum önünde çekildim yavaşladım camlarımız kesişti el kol yapıyo adam hızlandı hatasını anladı gider sandım. Lambalara yaklaştık kırmızıda yanıyo adam 3 şeritli yola dev gibi otobüsü yan park etti indi en önde şöfor üzerime minimun 7 kişi saydım koşuyo 5 net yolcu ilk şoför camıma geldi açıktı adam bildiğiniz ışınlandı camıma kapıyı açtım inmeme müsaade etmedi bilerek avantajlı olmak için. elini içeri sokmaya çalışıyo falan şalter attı arkadan koşanlar gelene kadar kol müdaheleleri yaşandı aramızda ikimizde de zarar sıfır bağırışıyor itekleşiyoruz. adam diyo ben bu otobüste yolcu taşıyorum can taşıyorum napıyosun vs. bense ben bu arabada patlıcan mı taşıyorum davar falan diyorum. bi yolcu geldi ama ayırmaya değil. arka camdan bi hamle yaptı boşa çıktı. gözüm dündü indim öldürecem adamı kendimce de bi boka girdik birini döversem kar gerisi beni döver zaten ama olsun ben o adamı dövecem moduna girdim. Araya bi adam girdi aile var yapmayın falan ama muavin ve bilirsiniz şöforler bırak dövelim modunda araya birkaç kişi daha girdi ne onlar bana ulaşır oldu ne ben onlara o esnada kavga etmek için müdahele edeyolcu dikizimin oraya geldi vitesi hazırladım. Dedim vurup kaçmam lazım solu çıkardım bunun gözlükle burun birleşti. bastım gaza ama araç cvt 1.4 kalkıp gidene kadar ortamda barut oldu tekma salladı biri dikiz tersine döndü biri daha uçtu araca arka kapıya geldi kovalıyorlar sinirle ben camı açtım kahkaha atarak küfür edip kaçıyorum ahahahahahah :D iyi eğlendim içimin yağları tam erimese de orta kıvamda gitti.
şikayet ettim ankarada yaşıyorum antalyanın mahkemesi ilgilenir dediler uzatmadım. Tshirtüm yırtılmış noldu dedim annem yırtmış onuda arkamdan tutmaya çalışmış oğlum seni dövüceklerdi inme istedim diyor:D
canım annem..
sonuç otobüs şoförleri net ....