User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Km dÜŞÜrme hakkinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Km dÜŞÜrme hakkinda

İyi akşamlar arkadaşlar.
    Haziran ayında galeriden 178.000 km de ki aracımı bu gün muayeneye götürdüm ve km nin düşürüldüğünü söylediler.
    Aracı kendi ustam da expertiz yaptırdığımdan bir belge almamıştım.Sadece noter satışı ve araç sigortası mevcut.
    Aracı aldığım galericiye yaptırım uygulanabilir mi?Ben bu durumu nasıl ispat edebilirim?Uğraşmaya değer mi ?

Yardımlarınızı bekliyorum

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galerici de benim haberim yoktu deyip geçecek tabii ki. Genelde hep baktırmadan alıyorlar arabaları. yersen
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galerici de benim haberim yoktu deyip geçecek tabii ki. Genelde hep baktırmadan alıyorlar arabaları. yersen
    Çok doğru.Hayatımda ilk defa galeriden araç aldım başıma bu geldi.Bi daha da tövbeler olsun

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanin km bilgisi gözüken ekran görüntüsü var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlanin km bilgisi gözüken ekran görüntüsü var mı ?
    Maalesef hiç aklıma gelmemişti ekran görüntüsü almak.Sadece noter satış belgesi var.Başka hiç birşey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin zor abi ya adam siz dusurdunuz km yi dese nasıl kanıtlayabilirsin aklımada bişey gelmedi valla . Geçmiş olsun inş cezasını bulur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Genede bi arayıp konuşsana abi . Bak direk dava acıcak tım fazlasıyla paramı alırım gel aramızda anlaşalım gibisinden . Olmadı forumca bişeyler yapalım arayalım topluca buna benzer bişey düşünelim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben her zaman aldığım arabanın kmsini mesaj ile sorarım her aldığım arabada, ne olur ne olmaz. Mesajlaşmalar vs. var ise, kanıt olarak sunabilirsiniz. Ayrıca exper kağıdında da km yazması lazım. O da resmi bir evrak olmasa da, geçerliliği olacaktır sanırım. En azından, experde ki arkadaşlar tanıklık yaparlarsa, satacak kişi anlaşma yoluna gitmek zorunda kalır.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hemen galeriye *** atmayın belki oda oda öyle almıştır ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben her zaman aldığım arabanın kmsini mesaj ile sorarım her aldığım arabada, ne olur ne olmaz. Mesajlaşmalar vs. var ise, kanıt olarak sunabilirsiniz. Ayrıca exper kağıdında da km yazması lazım. O da resmi bir evrak olmasa da, geçerliliği olacaktır sanırım. En azından, experde ki arkadaşlar tanıklık yaparlarsa, satacak kişi anlaşma yoluna gitmek zorunda kalır.
    Okumadan yazmayın lütfen adam noter satışı ve sigorta dışında birşey Yok bende diyor kağıtta almadım diyor. Sen hala exper kağıdından bahsediyorsun. Adamla anlaşırsa olur gerisi hikaye çözüm zor
    YamahA Xmax 250 ABS

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evrak olmadığından hukuksal olarak yaptırım zor olabilir km çok düşürülmüş ise hazırandan bu zamana yapılamayacak bir yol ise belki o şekilde bir açık bulunup dava edilebilir onun içinde sağlam bir avukat ile goruşmek gerek boşa uğraşmamak adına

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galericiler galericiyi savunacak şimdi.. Galeriden zararınızın parasını almaya çalışın. Aynı şekilde galeride arabaya aldığı kişiden zararını karşılasın. Hak, hukuk devreye girsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okumadan yazmayın lütfen adam noter satışı ve sigorta dışında birşey Yok bende diyor kağıtta almadım diyor. Sen hala exper kağıdından bahsediyorsun. Adamla anlaşırsa olur gerisi hikaye çözüm zor
    Benim hatam, pardon dikkatsiz anımda yazmışım experi görünce.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç alırken bende mesaj atıyorum ama artık mesajda km bilgisi görünmüyor.işin ilginç yanı da şu muayene kağıdında km düşürülmüştür yazıyor. Kaç km de araba hala bilinmiyor

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ptt yeni sistem yapacak km gözükecek sanirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç alırken bende mesaj atıyorum ama artık mesajda km bilgisi görünmüyor.işin ilginç yanı da şu muayene kağıdında km düşürülmüştür yazıyor. Kaç km de araba hala bilinmiyor
    Yeni bir güncelleme ile tekrar kullanıma sundular daha makul bir ücret karşılığı ptt uygulamasından olacak sanırım okuyanın işine yarar belki.
    Fakat ispatı zor bi durum olduğundan evrak eksikliği vs. hatır gönül ile iş yaptırmak anca mümkün olabilir oda galerici insafına kalmış bi durum,geçmiş olsun.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PTT ile bir anlaşma yapan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, önceleri SMS sorgulamasıyla yapılan fakat sonradan kaldırılan kilometre sorgulama hizmetini geri getiriyor. Buna göre 2. el otomobil almak isteyenler, PTT mobil uygulaması ile araçların muayene tarihlerini ve kilometrelerini öğrenebilecekler. Verileri PTT ile paylaşacak Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, vatandaşların bu verilere kurumun mobil uygulamalarına plakalarını ya da şase numarasını girerek ulaşabilecekler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok, ben satıcıya sms atıyorum, onun telefonundan sms alıyorum. Yasal belge mi diye sorarsanız hayır, geçerli mi hiç başıma gelmediği için bilmiyorum.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kul hakkı yiyorlar resmen. Ama bizim milletteki km takıntısı da bu sahtekârları teşvik etmiyor değil. Arkadasa araba bakiyoruz. 2004 model dizel araç bulduk tanidiktan temiz orjinal 190 binde dedim. "Iuuufff km çokmuş neredeyse 200 bin olmuş motor gidiktir alınmaz" dedi. Fiyat dahi sormadı. Size de büyük geçmiş olsun. Umarım mağduriyet giderilir.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler