rain man Nickli Üyeden Alıntı
2015 yazında aracın üzerindeki lastiklerde sök tak esnasında balon olduğunu görünce önce çift sonra 4ü de değişmiş olacak şekilde bayiden michelin primacy 3 aldım. Aynı bayiden yola çıkmadan önce kışlıkları takıp çıkayım havalar soğuk nolur nolmaz diye 4 tane kışlık aldım. Bu kışta kışlıklar takılırken dedim bak elinde 2016 üretim yazlık lastik vardır. Pilotsport veya csc5-6 almayı düşünüyorum bana güzel fiyat ver senden alayım dedim. Tabi abi dedi, eline hesap makinesini aldı oynadı falan bir şeyler yaptı. 4üne 1600 veririm dedi. lastiğin ismini ölçüsünü arattım fiyatları gösterdim ayıp değil mi senden 2 set almışım 3.yü alıcam kıştan elinde kalacak yaşı geçecek lastiği alıcam bir de utanmadan sana indirim yaptım diye bu fiyatı veriyorsun dedim çektim çıktım.
Önceki sene kış lastiği için para verme az çok hepsi aynı al petlas geç dedikleri için petlastan bayiye sipariş verdirdim. Tam 2 hafta beni oyaladı, abi geldi abi gelecek vs diye. En son gittim, bu pakete senin lastikleri koymamışlar ayrıyeten istersen isteyelim ama 50 lira daha kargo ücreti veririz 900 değil 950 olur dedi. Allaha emanet dedim çıktım.
Büyük konuşmayayım, çok mühim bir mesele olmazsa almam bir daha bayiden lastik falan. Esnaf tiksindiriyor kendisinden. N11, gittigidiyor, hepsiburada gibi sitelerde iyi kötü bir güvencen var. Bayi ayak yapıyor yalan dolan konuşuyor bunlarda bu yok en azından. Bir çok şeyini online alan birisi olarak lastiği de internetten alacağım.