Sanırım artık orjinal plaka kullanmak şart oldu rahat ve sorunsuz kullanmak için
Printable View
Sanırım artık orjinal plaka kullanmak şart oldu rahat ve sorunsuz kullanmak için
Bende 2 aydir muhurlu besiktas appye gectim , simdilik birsey diyen yok gibi
Bana 1.5-2 ay önce köprüde 488 TL Ceza + Men verdiler. Mühürlü Beşiktaş baskıya. Ek olarak cadde de orjinal plakalarıma bile app diye tutup ceza yazmaya kalkmışlardi
ben korktum valla yeni arabama app yaptırmadım, standart plaka vernik tamamdır
Soruldu mu bilmiyorum.. Muayene de ağır kusur olarak mı geçiyo mühürlü app ler?
Mühürlü app ile muayeneden geçtim.
cumartesi günü yalova da şirket arabasındaki ön plaka bir şekilde düşmüş, dönüş yolunda farkettik. aynı gün sultanbeyli gişelerde polis çevirmesine takıldık haliyle biz şirket arabası olması sebebiyle de cezadan yırttık ama APP den patır patır ceza yazıyorlardı haberiniz ola
Normal dikdörtgen plaka yerine "tow license plate" kullanarak yine emniyetten aldığım kare plakayı aracıma taksam herhangi bir ceza durumu olur mu?
Sıkıntılı bir polis gelir ceza yazar mı acaba.
App den durdurdu çenem yüksek sesli biraz düşünce saldı beni de geçen baktım aynı gün aynı güzergahta 46-2/c yaani makas cezası gelmiş sonra. Yapmadım mı yaptım ama yüksel hızda selektör atmadım 3 şeridin sağından falan geçtim makastan yazan hızdan da yazmazmıydı? Yani gören olmamış ama ordan geçirmek istemiş bana canı sağolsun
Geçen gün Tekirdağ-Silivri arası giderken Silivri girişinde çevirmeye girdim bana da ön camdan ceza yazacaklardı. Dediler sök dedim şimdi sökersem iz kalacak camı patlatabilirim kız arkadaşımda yanımda uygun bir şey yazın gidiyim dedim. Yok dediler sökeceksin 10 tane artist ..bne kızın yanında şekillere girdiler. Dedim bakın buna gerek yok zaten devletin izin verdiği şekilde ön cam filmi yapıldı bu araca kap kara değil içerisi gözüküyor hafif şeffaf film bu yok sök yoksa bağlarız dediler ay dedim mk. Neyse dedim söküyorum ama yarın tekrardan yaptıracam bende şeklimi kendi çapımda yaptım. Ben sökerken bir tane Siyah Porsche 911 marka bir aracı durdular. Araba son model egsozlar fena cigerden bagrıyor makina. Plakası özel 34 CEM ** araba siyah ön cam dahil zindan. Eleman arabadan inmeden ruhsatı verdi. Dediler ön camı sökmen gerekiyor vs vs eleman cezamı yazın gidiyim tarzı konuştu sonrasında indi ekip amirinin yanına giderek bir şey söyledi. Adamı saldılar. Dedim hayırdır br söküyoruz o neden gidiyor '' Amir onunkiler ruhsata işliymiş kardeşim biz gözden kaçırmışız'' dedi. Delirdim, dimi ya lüks olunca zengin olunca özel plaka araba olunca kimin nesi olduğu duyunca uğraşmak istemediniz dimi dedim. Bas git kardeşim seninlemi uğrasıcaz dedi bana camı söküp gittim ama çok kızdım. Böyle adice bir ayrım hala var maalesef !
App kullanıyorum çevirmeye girmedim çok şükür hala Edirne'de. Anlaşılan yine milleti öpmeye başladılar. Yeni yıla kadar arabayla bi yere çıkmayalım bari :D
Bu gün yedim 400 küsür..
çevirmede app olduğunu bile anlamadılar, bagajda orjinal plakalar varmış görünce app var dedi yazdı polis.
Benim araba ön cam dahil zindan
Bebeğimizin fotosunu gösteriyorum
Hanım çocuğu emziriyor diyorum
Tamam kardeşim diyor
Geçen gün başka bir çevirmede banane senin çocuğundan dedi
Bir dk dedim telefonun videosunu açtım
Evet sayın hakim ve hakime hanım bu trafik polisi memur arkadaş
Az önce böyle böyle dedi
Şimdide sizler huzurunda söyleyecek tekrar dedim
Süt dökmüş kediye döndü
Git tamam kardeş dedi
Adama adam madama kalafat modeli her zaman iş yapar
Allah adam olanlara denk getirsin
Ben terörist olsam zaten beni durdurmadan öldürmüştüm seni diyorum
Anlamıyor yeni memurlar da bir garip :)
men felan vermedi, plakaları değiştirtmedi bile yazmak zorunda olduğum için yazıyorum yukarıdan baskı var dedi yazdı
app plaka değil de cam filmine takılıyorlar mı?
İstanbul kurtköyde uygulamaya takıldım, ön cam dahil içersi görünmüyor. Plakalarım app. Ön camımı içerden kontrol ettikten sonra cam filmi mi yaptırdın dedi, evet dedim. Ruhsatımı istedi vize kagıdıma baktı ve hafif kusurlu sonradan cam filmi yapıstırılmış yazısını görünce ceza yemekten kurtuldun dedi. Devam ettim
men işlemlerinizi kaldiririm
Ceza için app olması şart değil, yazıcak olan yazıyor zaten. Kaldıki neredeyse farkı yok normal plaka ile, diğerlerini bagajda görmese anlamayacaktı bile. Söyledi zaten yukardan baskı var bir şeyden yazmak zorunda olduğum için yazıyorum dedi. Stressiz yaşam için trafiğe hiç çıkmamak lazım kökten çözüm.
10 yıldan fazladır app plakalı, cam filmli, orjinaline göre daha basık araçlaral trafikteyim sadece 2 tane cins memura denk geldim, sorun yaşadım.
Ben kendimi bildim bileli hep APP Plaka kullandım öyle apaçi baskı işine girmedim normal klasik çift mühürlü vernikli plaka sadece bir kere orijinal plakalarım bagajdaydı sıkıntı yaşadım onun dışında hiç bir zaman problem yaşamadım.
tekrardan mı başladı bu app plakaya ceza yazma? Hersene 1-2 ay böyle bir furya olmaya başladı...
şuan her yerden saldıyorlar
iett akla gelmiyecek cezalar uyguluyor, dün orjinal jant kapağı yüzünden rapor yiyorduk az daha
bir dünya arabayı men ettiler
polisler ayrı zaten, çevirme var her yerde. Durakta polis bekliyor, gelene geçene yazıyodu sabah. Para lazım para... sıçtılara sıvıyolar şuan
Özellikle ticarı aracı olanlar dikkat etsinler yollamaya başlamışlar ford ranger vb araçlara bile dikkat
Soluksuz ceza yağıyor
Binlerce arac sahibi şok geciriyor: Fiyatı 35 bin lira olan araca 200 bin lira ceza! - Sondakika Ekonomi Haberleri
Kış lastigide basladi ticariler icin onuda atlamayin
araç sahiplerinin sözleri çok vahim..adama 50bin 100nin lira ceza gelmiş yapılandırma olursa belki öderiz diyo..öğrenilmiş çaresizlik bu işte.. ilk kaçak geçişinde sana 7 gün içinde tebliğ etse o cezayı sen de öğrenmiş olurdun aks mesaesi kanununun değiştiğini ve en fazla 2-3 ceza ile kurtulurdun...devlet vatandaşını keriz yerine koyuyo..iyice bi birikiyo ceza ondan sonra toplu yolluyo...
ulan fransada benzin 0,25 euro arttı diye ülkeyi yaktı halk.bizimkiler koyun sürüsü olduğundan bi tokat yiyince diğer yanağını uzatıyo..ülke seçmen profilinden belli zaten..akkoyun hükümdarlığı..
Başka şehirlerde durum ne bilmiyorum ama bizim şehirde felaket HGS kaçak geçiş cezası gelmeye başladı. Hep üşenip ertelemiştim HGS çıkartmayı 1 yıldır falan o şekilde geziyordum. Baktım eve PTT den kağıt gelmiş. Muhtara gittim almaya ve muhtarın önünde yığınla HGS ceza kağıdı vardı. İlk defa ben bu HGS ye taktıklarını gördüm.
bugün cam filminden yediğim ceza için trafik şubedeyken, aklıma trafikte yeniden sayısı artan ben dahil tüm app'li araçlar geldi, app plaka konusunu sordum.
app plaka çevirirken ilk baktığımız şey, varsa çeviriyoruz zaten dedi ve köşedeki sökülmüş app plakaları gösterdi.
benim anladığım 2018'in tasarlanan ceza bütçesi tutmadı ve 2019 ceza bütçesi için baştan sıkı tutun diye talimat geldi..