Zincirinde 35 bin kişi varmış sadece 100 kişi şikayetçi olmuş hahahaha :D Adam harbi biliyormuş işi
Printable View
Zincirinde 35 bin kişi varmış sadece 100 kişi şikayetçi olmuş hahahaha :D Adam harbi biliyormuş işi
Yaptıkları yanlıştır,hak yemektir doğru ancak bu adamlar zeki adamlar..Bu kadar cahil,cühelanın olduğu yerde çaksınlar kazığı gram üzülmüyorum..
Bir memleket düşün...Vazgeçtim düşünme!
Yolundayız :D
Kenan Dayımız kraldır :)
Onun başına gelenlerden sonra millet şeklini değiştirdi ama tam gaz devam ediyor.. Artık sırf parayla üye olunmuyor antin kuntin ürünler satarak saadet zincirine devam ediyorlar.. 27 liraya diş macunu satıyorlar mesela :)
saadet zincirlerinin biraz şekilleri değişmekle beraber olay tam gaz devam etmekte. şimdi ise motosiklet eğitimi verenler arasında bir saadet zinciri kurulmuş durumda. tek bir tane değil bir kaç tane zincir bir birlerini kötüleyerek bu işlere devam ediyor. eminim ki eski zamanlardan daha çok para dönüyor bu işlerde. saadet zincirinden bir kişi çıkıp ta ben kazıkandım demedi. demekki herkes memnun
ilginç ceketi ferrarileri ve rahmetli Levent kırcanın parodisindeki titan titana lafı :D gerçi günümüzde kozmetik satışı altında da devam ediyor böyle şeyler.
Şimdi bu işi Forex üzerinden çeviren bir güruh var.Bu amaçla para topluyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam bir uzman öavuş,doğudaki birçok komutanın parasını yalan ettİ.
Bu zincirin patlamasına bir kaç ay kala sisteme dahil olanlar patladı zaten. Ondan öncekiler ciddi paralar kazandı.
Eşşek parası.. Ben yemedim sen ye parası.
TVde gazetelerde uzun süre görmüştük.
Ayrıca, bunu hatırlayanlar, "Rüşvetin belgesi mi olur p.zevenk!"i de hatırlarlar. :)
Ciddi zayıflamış şimdi,şampuan ya da kozmetik işinde koşturuyor galiba
Vallaha bu tarz insanlara itimat eden insanların da zekasından şüpheliyim açıkçası.Bu bir kumar masasında herkesin kazanması gibi birşey.Şu an yanımızda çalışan işçimizde token token diye birşey tutturmuş gidiyor.İşçimizin amacı ise çalışmadan para kazanmak.Bu tarz şeylere yönelen insanların çoğu ya çalışmayı sevmeyen yada sağa sola özenen insanlar.İnsanın bileğiyle,zekasıyla kazandığı para gibisi varmı ya.Yerken bile adama zevk veren.Helal 1 kuruş haram 2 kuruştan daha bereketlidir diyorlar ya onun gibi.Bu titan saadet zincirinde benim enişte de varmış.Götürdüler bizi diyor.Eğlence,dans,ikramlar o biçim.Arabalar kıyafetler havada uçuyor.Biz görünce ağzımızın suyu aktı hemen üye olduk diyor.2 gün önce konusu açıldı kartı bile duruyormuş hatta.:)
Kenan reisin askerleriyiz. O rahatlık herkesi bozar :D
Simdi megaholding kairos vs var heralde. Ulan beni hep ariyorlar ,kanka ben anlamam sigorta yoksa diyorum.
Konuşmaya Seda Hanım gelmiş galiba :D @Tholl-ga
Yazın mersinde sen ben @MK8800
Şımarık şarkısıyla dans ediyoruz,ellerde puro .
Adamın yaptığının tartışılır tarafı yok cezasını da çekmiş her neyse.
Ama bu tür adamlar sistemin bug'unu bulup suya gitmeye çalışanı suya götürüp susuz getiren adamlar.
Keşke bu zihinsel faaliyetlerini faydalı işlere harcasalar da ülkeye faydaları olsa. Fadıl denmiş o adam bu arkadaşın birkaç tık üstü.
Millete attığım "imza" dan sonra belli ki ben kazık yemedim gel bana da "sapla" diyenleri es geçmemiş "caprice gold" ile altın vuruş yapmış :)
Ulan bir tarafın açlıktan nefesi kokarken dolandırıcılığı tescilli adamlara para kaptıran çok paralılar :) Cidden değişik ülkeyiz biz.
Yeni bir vurguna hazır mı Türkiye ? Haydi Hayırlısı.
TechHolding diye ben de pist yapıcaz diyip para toplayım ahahahahahaha sonra Puro Dance in da mix.