Mega noldu acebaBaşındakide farklı şirkete geçmiş şirket çöker yakında dicemde milyonlarca dlar hasılat yaptı bişey olmaz onlara
![]()
Mega noldu acebaBaşındakide farklı şirkete geçmiş şirket çöker yakında dicemde milyonlarca dlar hasılat yaptı bişey olmaz onlara
![]()
İç anadoluda kırmızı ışıkta bekleyenlerin entelektüel sayıldığı ülkeden bi *** olmaz. Zamanıdna peder jet fadıla sattı intermedyay kurtuldu kriz zamanında.. valla "eski Türkiye"yi özlüyorum ama bazı konularda cidden ik 4 sene uçurdu sonra çaktı kekolar
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Kenan reyiz bu işlerin kompetanıdır. Şimdiki sahtekarlar gibi ürün kisvesi altında değil, canlı parayla yapmıştı bu işi. Memlekette o kadar köşedönücü varken parsayı vurmaması aptallık olurdu zaten. Kazandıklarını harcamayı abartınca içeri aldılar. Cezasını da çekti ziyadesiyle.
Öleceğimi bilsem tek kuruş kaptırmam network saçmalığına. Ama muhabbetine bayılıyorum. Gözlerindeki o manasız umut bitiriyor beni![]()
Birde aklimda bu araba kaldi.
Adam zevkliydi valla.Para nasil yenir biliyordu.
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Fadıl Akgündüz'den 3 Dönem Kuralı Müjdesi: ''Arkadaşlar, daha önce 3 kere para kaptıranlar artık emekliye ayrılabilir...''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=276330
ponzi onun zamanında sıçradı zaten. Gören girdi o işe. Hala da bir sürü ponzi var bu ülkeden. sas enerji diye de var. Herifler kariyer ve yenibiriş te ilan verecek kadar da yüzsüz.
IN BOOST WE TRUST
1.Selçuk Parsadan
2.Jet Fadıl
3.Kenan başkan.
Sıralamam bu,o ilginç araba şeklindeki pasta hala gözümün önünde canlanıyor![]()
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Bak şimdi ben ağacın kütüğüyüm, sen dal olacaksın.
Getiriyorsun 100 dolar veriyorsun sonra kendine dal ayarlıyorsun 3 tane onlarda getiriyor 100 dolar veriyor sana 75 dolar geri geliyor zaten kardeşim çok basit.
Sonra onlarda 3 dal daha getiriyor ve sen onlardanda 45 dolar alıyorsun ne oldu ? 125 dolar daha 2. kuşakta bak kendinde bir ağacın kütüğü olman yolunda ilerliyorsun.
Sonra o 2. kuşak 3 varya hani totalde 9 ar kişi.. onlarda 3 er dal buluyor naaptı 67 dolar daha... ve bu böyle sonsuza kadar her yeni gelen daldan referansları sen oldugun için gelecek..
eğer insanları ikna edemezsen malta da tatil satalım zaten kimse gidemez![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)