Arkadaşlar beko/grundig televizyonlar nasıldır hangi modelini önerirsiniz.55 inch düşünüyorum
Printable View
Arkadaşlar beko/grundig televizyonlar nasıldır hangi modelini önerirsiniz.55 inch düşünüyorum
55mu9000 aldım, 5400tl + 600tl 3yıl uzatılmış garanti.
Şu ana kadar bi sorununu görmedim, görürsem eger bu mesajı alıntılayarak cevaplayacagım
Netflix'i olan arkadaşın varsa, Stanger Things izle HDR'ye otomatik alıyor TV bu arada Netflix'te. İnanılmaz bir fark var.
55mu9000 2 aydır kullanıyorum ben de cok memnunum, vatandan yılbaşında almıştım 4950ye. fiyat bence suan icin cok yukselmemis.
5 metreden izlemek uzere 55 veya 60 inc tv guncel olarak ne alınır?
Curve tvler hos gelıyor ama kullanıcıları yorum yaparsa sevınırım.
Tvde netflıx youtube vb. kullanmayı dusunuyorum ama olmazsa da sorun degıl apple tv almayı dusunuyorum.
Ses olarak da bose ya da harman kardon gıbı markalı ıyı bır soundbar almayı dusunuyorum.
Bu cercevede onerılerınıze acıgım rakam olarak bır sınırım yok 9-10k gıbı rakamlara cıkmak ıstemıyorum. 6-7-8 ıyıdır zaten daha asagısına ınınce kalıteden fedakarlık etmek gerekıyor sanırım.
sony xe9005 modeline bakın derim.
2 senedir Curve kullanıyorum, uzun süreli izlemede vs sorun yaratmıyor,
Normal televizyona göre izleme açısı vs daha iyi geliyor bana, tavsiye ederim...
Sony xe9005 tavsiye ediyorum bende. ^ay önce aldım çok memnunum. Netflix'de aldım kalite muazzam birde soundbar aldım mis gibi
Bu ucuz paneller var axen felan.. Onlar iş yapar mı ? Selamın aleyküm deyip 5 liralık olmak istemiyorum..
Tek tek alıntı yapmayı beceremedıgım ıcın topluca burdan cevap yazmak ıstıyorum.
Gezdıgım magazalarda sony sadece bır model vardı ve nedense sony cok hosuma gıtmedı.
Magaza calısanları curve satmamak ıcın ozel bır caba ıcındeler onu da anlayamadım.
LG OLED olanları begendım sanırım LG OLED alıcam ama onda da 65 ınc oldugunda fıyat cok ucuyor kararsız kaldım.
Guncel planım LG OLED flat 55 alıp guzel bır soundbar almak yonunde. Fıyatı 8000 ıle 9000 arasında degısıyor magazasına gore. Baktıgım model OLED55B7V su an ıcın buna yogunlastım.
Kucuk gelebılecegını bılıyorum ama 65 ınc OLED fıyatları cok ucuk. Bıraz bekleyıp yakalayabılırsem kampanyalı bır 65 OLED LG almak da secenekler arasında.
Bır de LG harıcı markaların akıllı kumandalarını pek begenmedım LG akıllı kumanda tam mouse gıbı kullanılabılıyor.
Edit: Satıs temsılcılerı yeterlı bılgılere sahıp olmadıgı ıcın LG tvler arasında hangısını almam gerektıgını de anlayamadım.
55B7V ıle 55C7V arasındakı fark nedır ya da LG'den hangı OLED tv tercıh edılmelı bılen varsa aydınlatırsa sevınırım.