Gene bizi kandırıp gazımızı almışlar programlar devam ediyormuş :D
Printable View
Gene bizi kandırıp gazımızı almışlar programlar devam ediyormuş :D
Programlar devam edecekmiş ya la . 900 hatlı arkadaş bulma işleri vardı ya onlar yasaklanmış.
Güzel trollediler
Kaldırılmadan önce s*kko Caner'in düğününü gördü bu millet. Ölseler de gözleri açık gitmez :D
Reklamın kralı yapılıyordu o programlarda. Gülmek için bazen açar izlerdim.
Ulan bende ilk defa düzgün bir iş yaptılar diye takdir ediyordum yapacakları işi ...
trol gibi trol :D
Karısı da girdi :) Esra Erol boş bırakır mı onları :)
Caner düğünü olan kadar her çıktığında timsah gözyaşları döktü. Parasız-aç kaldım, sokakta yattım dedi. Sorarlar adama bu kadar aç kaldın vs Umre'ye nasıl gittin. 500 Halk otobüsüne binip Topkapı'ya gitmiyosun :D
Sazan.avi mi olduk?
Kız arkadaşıma diyorum da kabul etmiyor. Birlikte kayıt olalım kısmetse olur ya da izdivaç programlarına ,birbirimizi tanımıyormuş gibi dünyadan haberimiz yok tamamen rol icabı takılalım oralarda. Kavga ederiz ,tam ağlarken dans müziği girer dans ederiz sonra bi bakmışsın sunucu olmuşsun .
Yasaklanınca ne oldu? Halkın beyin seviyesi mi yükseldi? İq seviyesine uygun yeni farklı formatta programlar yapılır yine..
esra erol diriliş
Bi gece de eş bulamaz hale geldik!1!1!!1!1!!!!!!
Yok lan o burada değildi.
Para basıyorlar o programlardan yasaklayabilirler mi hiç,yasaklanmaması için gerekli ödemeyi aldılar operasyon tamam.
Show tvde evleneceksen gel su an yayinda.Yasak falan yok