Özel harekat bombalanmasi na mi geliyor simdi
Printable View
Özel harekat bombalanmasi na mi geliyor simdi
Senin ilk ve son emrin Atatürk cumhuriyetini korumak. Ilk ve son komutanın Mustafa Kemal ATATÜRK. Gözlerim doldu yemin ederim.
Beni bu kadar etkileyecebileceğini zannetmezdim. Sinemaya koşarak gideceğim
mükemmel bir filmdi tüğlerim diken diken oldu sinemayı dört gözle beklicem
İzledikçe şerefsizlere küfür ediyorum. Sinemayı en kısa zamanda bekliyoruz
Gerçekten mükemmel bir final oldu. Allahin comarlari tankın egzosuna tişört tıkayarak darbeyi engellediğini zannediyor, daha doğrusu öyle zannetmeleri sağlanıyor. Darbeyi Mustafa Kemalin askerlerinin engellediğini çok güzel aktardılar. Ustegmenin komutanın yanında silahını fetocuya doğru çekmesi ve ardından Baskanin ıste Mustafa Kemalin askeri demesi mükemmel bir mesajdı.
Tarihini diziden öğrenen bir millete, darbenin istihbaratının önceden alındığını dizi ile çok güzel anlattılar.
Diğer çok güzel anlattıkları konu ise; bu ülkenin sahibinin de Börüsünün de Mustafa Kemal'in Askerleri olduğu.
Arkadaslar bu arada opette sinema biletleri 12 tl reklamı da yapalım .:)
Evde konsantre olamadım ama sinema dehşet placak gibi
Bu ekip bu konuyu korusun 100 lira olsun gider izlerim
Alper Çağlar yazmış bu bölümü de (3. bölümde onundu ) . Film çıksa da izlesek :) Dağ 2'den de fazla izlenir
Çok güzel bir bölümdü gerçekten,bü millet böyle vatansever askerler,polisler sayesinde ayakta. Okudukları kitap dikkatimi çekti bilen okuyan var mı?
konusu ve işlenişi zaten super de , CANIM ATAM ve BAYRAGIMIZI ı ulkemızde hala etrafta gezınen yobaz oc larının gozune soka soka saniye saniye gostermelerı mukemmeldı gercekten. sınema fılmıne ılk gun gıdecegım
bu sekılde sınıflandırma yapmayı cok dogru bulmuyorum. gercekten olaylardan tamamen bıhaber, hıc bır cıkar gozetmeksızın sadece vatan ugruna bu ıse karısıp gazı, sehıt olanlar da vardır. senaryodur degıldır orasını bılemem lakın onlarca kısı öldü, yaralandı. bunu gectım hayatta kalanlar ıcın de vahım bır tablo var.
beraber okudugum 30kısıden 20si direk gitti, daha sonra takıp edemedıgım bırcok kısı daha gonderdıler. marmarıstekı tımın basındakı yzb da bızım sınıftandı.
oyle ıslemısler kı tum kurumlara, 3-5 dalga ıle temızlenecek gıbı degıl bence. evet, son cırpınıs dıyor herkes ama ben hala sessız kalan bır tayfa olduguna emınım.
taraf olmayarak durumu ızleyenler, ya da bu sekılde komut alanlar vardır ıllakı.
senelerce kuluckaya yatmak, bugunu beklemek nasıl bır manyaklıktır ? bu adamlarla senelerce egıtıldık biz, hayatımızı paylastık. dusundukce ne kadar boktan bır durum oldugunu ıdrak edıyor, gecmıste bunu anlayıp kurum ıcınde buna bır son verememenın pısmanlıgını yasıyor ınsan. bız ATATURK ve ılkelerıne cocuk yastan ıtıbaren baglı kalmaya yemın etmısken, bu adamlar nasıl bır rol yetenegıne sahıptır arkadas? ınsan nefret ettıgı bır ortamda senelerce nasıl barınabılır? aklım almıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=B0_FE3nU6BQ
Nerde o yiğitler ki gür
Sesleri ülkeyi bürür,
“Yürü!” dese dağlar yürür,
“Dur!” dese kalpler dururdu?
Arif Nihat Asyanın şiirini ilk girişte görünce dedim çok canlar yanacak bu bölümde belli.. Sinema filminde 15 temmuzu tam işleyecekler sanırım.
Devletin kendi elleri ile rütbelendirdikleri fetöcüler, bu vatanın öz evlatlarını katletti. Ülkenin kalesi olan Özel harekat daire başkanlığını vurdular ilk olarak. Can damarımızı kopardılar. Facetime ile halkı sokağa döküp binlerce insanı öldürttüler. Kendi büyüttükleri vatan hainlerinden yine sevmedikleri bu vatanın Atatürkçü evlatları korudu memleketi.
sence o tankın egzozuna thshirt bağlayanlar,önüne yatan üstünden tank geçip bir daha yatanlar göz göre göre mermiye giden herkesin ipini tutan mı vardı ? Çok yanlış bir söylem olmuş bence kusura bakma ama yakıştıramadım. Öncelikle bi sormak lazım ben bu vatan için aynı şeyi yaparmıydım diye .
adamlar dizi sektörüne yeni bir soluk getirdiler. Örnek olur umarım. Sinemaya da darbeyle devam ederler afrinle bitirirler gibi geliyor bana.
final çok güzledi.
inşallah sinema filmi de aynı şekilde olur.