Hot desek al sana go.t dicek, su anki devirin soytarilarisiniz neyinden korkayim senin?
Printable View
Ahmet hoca Cenneti garantilercesine anlattığı terliklerden satmaya devam etsin. Şu adama inanıp birde CIA oyunu demesini kaale alıyorsunuz ya bravo. CIA'in işi gücü yok, milleti ayaklandırmak için itin birine Atatürk'e hakaret et bakalım nasıl karıştıracağız ülkeyimi diyecek? Adamların bu tarz işler için varsa planları emin olun Ahmet hocası, bilmem ne eyyübisi farkına varmadan iş işten geçmiş olur.
Bakın işte ne kadar ucuz insanlar bunlar, beklemediği şekilde tutuklama talebiyle karşılaşınca nasıl dansöze dönüşüyorlar :) Aman benim tansiyonum var,aman bilmem şu kadar çalışanım var aç kalırlar..İnşallah gereken muameleyi gösterirler sana en kısa zamanda..
İzninizle linki şu verdiğim youtube linkiyle desteklemek istiyorum.
cia bu hesaplara bakıyormuş - YouTube
@KAMBOZ merhaba :D
sen beni ben seni biliyoruz
Avatardaki şahsiyet kimdir teşekkürler ? :D
akgezen sanırım
Ya cubbeliden falan bana ne, sizin fikriniz nedir onu soyleyin? Cubbeli neden boyle soyluyor? Su anda feto belasinin yerini almaya calisiyor diger cemaatler, aman su ortamda bir de Ataturk dusmanligiyla ugrasmayalim derdindeler... Allahin evinde tasli sopalarla birbirini hastanelik edenlerle daha coook ugrasacagiz, ama bu sefer bir zahmet kandirilmayin...
başkan ben tr deyim vekaleten görüşebilirim
@kesici :D Bunu görmüştüm, çok güldüm okuyunca.
eyer'i bunlara vurup dolaştırmak lazım. (eyer ne ola ki eğer olmasın o)
Abi ben başka boyuta geçtim artık geri zekalılıklarını sorgulamaktan ziyade eğlence çıkıyor okudukça.
Bir yandan da üzülüyorum bir insanlar nasıl bu kadar salak olabilirler diye.
Sonra kızıyorlar işte "oy" lar bir mi dediğimizde.
Kadını yok yere yargılamışız aslında , derin bir insanmış yahu. Şu köşede 2 dk utanıyorum ben müsaadenle.