şerefsiz bunlar yaaaa milletin beynini böyle yıkıyorlar işte ulan adi insanlarrr şu mübarek günde küfür bile az gelir bunlaraaa yaa
Printable View
şerefsiz bunlar yaaaa milletin beynini böyle yıkıyorlar işte ulan adi insanlarrr şu mübarek günde küfür bile az gelir bunlaraaa yaa
2002 Den önce ve sonrasındaki yakın tarihlerde kimse "başkanlık" ta demiyordu. Toplumsal olarak bu kavrama ya da Atatürk'ün bu şekilde itibarsızlaştırılmasına verilen tepki çok fazla olurdu ve hayata geçmezdi.
Ama yavaş yavaş bu duruma hazırladılar bizi. Tıpkı serumun hastaya tek seferde verildiğinde öldürmesi ama azar azar verildiğinden iyileştirmesi gibi.
Biz de yavaş yavaş alıştırıldık. Geçen sene her yerde bomba patlıyordu öyle ki (ki hala devam) insanlar 2 gün sonra hayatı normal yaşamaya devam ediyordu.
Bizim önümüzdeki en güzel örnek suriye, iyi incelenmesi lazım biz de onlar gibi olmamak için çabalamalıyız ama gün be gün oraya doğru gidiyoruz.
Bu yapılanlar büyük resmin parçaları, puzzle gibi. Son puzzle'ı da yerleştirdiklerinde bölünmüş , kendi içinde parçalanmış bir Türkiye olacak.
Geçmişin hasta adamı osmanlıydı bu günün hastası Türkiye gel gelelim bir Atatürk daha çıkar mı ? Hiç sanmıyorum.
Felaket tellalı gibi yazdım ama ben bakınca bunu görüyorum, umutlu olan varsa yazsın belki hatalı bakıyorumdur.
ilber hoca saydırmış
İlber Ortaylı'dan Armağan'a sert yanıt!
Mustafa Armağan, son tarih bükücü, bunun uydurduklarını okursan zaten sinir hastası olursun.
Ataturk'e hakaret eden Mustafa Armağan'ın kirli sicili - Cumhuriyet Turkiye Haberleri
bunlar hep vardı ve hep olucak.. bunlar gider yarın yenisi gelir bugün ortam onların lehinde olduğu için rahat rahat konuşuyorlar yarın ortam tersine döner gene konuşurlar ama daha sessiz göze batmadan.. yani takmayın fazla..
Atatürk'e hakaret edende buna göz yuman da o.çocuğudur, vatan hainidir.
Edit: hanidir olucaktı.
Nasıl bu günlere geldiğini bilmeyen bu şerefsiz haysiyetsizlerin inanıyorum ki bir gün Allah belasını verecek...
Hükümet değişirse ( İnşallah... ) bakın bunlar nasıl dönecekler bukalemun gibi.
Bence ya gündemi değiştirmek istiyorlar; ya da halkın iyice kutuplaşmasını sağlamaya çalışıyorlar.
23 Nisanı büyük bir görkemle kutlayalım, kandilimizi de itinayla kutlayalım, Ramazanın gelişini coşkuyla karşılayalım, 10 Kasımda saat 9 da hep birlikte saygımızı gösterelim. Kurban bayramında kurbanımızı keselim vs vs... 15 sene önce ne yapıyorsak aynısını yapmaya devam edelim. Aramızda ayrışmayalım. OYUNA GELMEYELİM ARKADAŞLAR... Sonumuz zaten iyi değil. Bir de biz aramızda kutuplaşırsak sonumuz daha da kötü olur. Klişe olacak belki ama; '' Hepimiz Kardeşiz... ''
Rabbim Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve annesi Zübeyde hanıma gani gani rahmet eylesin.. Herkes haklı olarak öfkesini sinirini dile getirmiş.. Böyle insanlar daha önceden de vardı,şuanda da varlar,ileride de olacaklar.. Bu mübarek günde küfür edip günaha girmeyin.. ;) Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Madem bu kadar dini bilen bir insandı o videoki adam( ki izlemedim haz aldığım şey değildir);şunu da bilmesi gerkirdi.."Ölünün arkasından kötü konuşulmaz".. Şahsi fikrim tamamiyle show için,ortalık karıştırmak için yapılan bir video..
Benim sayfalarca takıldığım tek yorum şu yukardaki cümle.. Haşr Suresi 24. Ayete bakarsan tolga_kaan kardeşim,insanoğlunun öyle bir gücü,kudreti yoktur..Bu özellik sadece Allah'a mahsustur.. Bu yüzden yanlış yazıp günaha girmemen için uyarmak istedim.. Herkese hayırlı kandiller.
Yoktan var etmek bir deyimdir benzetmedir
Bitmiş herşeyini kaybetmiş bir topluma ümit umut olmuş kendine getirmiştir
Denmek istenmiştir
Art niyetli bir kelime olarak algılanmasında art niyet aranır
Her şeyi geçtim önünde Kur'an 'dan ayetler içeren kitapların önünde bu kadar alçakça konuşabilen bir insan ne kadar Müslüman olabilir ki? Boşu boşuna bunun gibi densizleri kaale alarak kendimizi şu mübarek günde günaha sokuyoruz. Ata'mıza kimsenin saygısızlık etmeye hakkı yoktur,bu ve bunun gibi şerefsizlere göz yumanlar da en az onun kadar ŞEREFSİZDİR!!! Net.
Çok klişe olacak belki ama aşağıdaki dizeler gerekli cevabı veriyor.
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet.
Bu beyleri de şöyle tariflemiş zamanında üstad.
tanrı senin hamurunu necaset ile yoğurmuş,
annen seni sıçarken yanlışlıkla doğurmuş
İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma,
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz.
Orul orul ****** çocukluğu...
kendi liderine küfür eden hakaret eden tek milletiz sanırım... sızım sızım sızlıyodur adamın kemikleri yattığı yerde :(
5,5 yaşındaki çocuğu taciz eden, yurtta erkek öğrencilere tecavüz edenler kollanırken, çocuk evlilik hala yaygınken, 100 sene öncesi hakkında bu kadar dedikodu yapmak!!! en ufak taciz olayına bile yayın yasağı getirenler, Atatürk'e hakarete yayın yasağı getirsinler!
Bu tarz şerefsizliklerin devlet nezdinde cezası olması lazım yoksa bunların önüne geçilemez.
Bir kişi zina yaptı yapıyordu demek için 4 şahit gerekir islamda bunlar hoca filan değil cahiller ciddiye almamak lazım Mustafa Kemal Atatürk ü silmek öle kolay değil.
Ama herşey benim görüşüm İ.Ö.O. larından Andımızı kaldırmakla bir çok yerden T.C. kaldırmakla başladı devamı bugunlere kadar geldi.