Hayaller suya dustu satip yenisini almak en mantiklisi , ilgilenen herkese tsk ederim.
olabilir neden olmasin ? pm attim
Printable View
Ben ABD deyim burdan birseyler bakicam .Masa ustu alma vakti geldi gene lapto'la olmuyor bu is.
Hazir konu acilmisken bunun hakkindaki dusunceleride alabilirmiyim ? : Alienware Steam Machine | SteamOS | Dell United States
açıkcası bu tarz cihazlar için erken zaten windows cihazda steamın her nimetinden yararlanabiliyorsun kol vs ucuz
be bu tarz cihazlar yerin all in one cihazlar kullanıyorum şuan kullandığım asus et27 serisi yıllardır sorunsuz
kısmetse lenovo y910 alıcam ki usa şartlarında gerçekten fiyatları çok mantıklı mobil yerine normal gtx1080 li modeli efsane diye düşünüyorum
IdeaCentre Y910 | 27" AIO Desktop Computer | Lenovo US
Birde winlisi var . Alienware Alpha | Mini Gaming PC | Dell United States
bunlarin ilgimi cekmesi guzel bir tv'ye baglayip kablosuz keyboard ve mouse ile iyi bir sistem kurarim diye
tskler bilgi icin
fiyat iyi aslındama uzun vade kullanım duşunulduğunde yeni nesil birşeyler bence daha mantıklı
ASUS VivoPC X Gaming Desktop A80CJ-DS51 VR-Ready, GeForce GTX 1060, Core i5 Win 10 >ASUS STORE
veya biraz daha boyut farkı ile daha ust modeller bakılabilir
ASUS G20CI-DS72-GTX1070 Intel Core i7 7700 16 GB 512 GBNVIDIA GeForce Desktop PC >ASUS STORE
Dun Amazon.co.uk'tan MSI GE62VR 6RF "Apache Pro" 048UK siparis ettim. 6700hq-8gb ddr4- 6 gb gtx 1060 - 128 ssd + 1 tb hdd var. bakalim nasil cikacak. Simdilik ek 8 gb ram destegi lazim mi degil mi diye dusunuyorum.