şuanki fiyatlarla 100 liraya pek dişinin kavuğu dolmaz. denemek için yine girebilirsin tabi ama 100 lirayla altcoinlerde trading döndürsen daha mantıklı olabilir
Printable View
Ripplelarımı hiç çekmemiştim. Hala da çekmicem. Bir tuhaflık var ve bu işin dibini görmek istiyorum.
Bitcoin fork oldu mu ? Bugün diye biliyorum.
Güney Kore açıklama yaptı sabah. Düşüşün sebebi bu sanırım.
paribudan alıp cexden bozduruyorum bu ayki kart borcu yuzde 10 indirimle kapanmış oldu
Mining rig icin sistem tavsiyesi verebilecek tecrubeli arkadaslar var mi? Gtx1060, 1070 veya rx570 hangisi etheryum icin fiyat performans acisindan en mantikli?
Ripplelarımla mutluyum vol bilmemkaç.
eth için 3 veya 6 eğer samsung ramli ise farketmiyor hepsi 24 mh alıyor. zec vs kazacaksanız o zmn 3-6 farkı cıkıyor ortaya onda da ram önemi yok zaten.
eğer ki hynix ramli falan 3gb denk gelirse 19mh alınıyor, yine aynı şekilde hynix ramli 6gb denk gelirse o da 23mh civarı stabil çalışıyor
Ripple çok mutlu etti valla elinde tutanlatı. Kıpırdamıyor diye sattım ben 1 hafta önce..
Vitrocoin diye bir coin çıkıyormuş piyasaya. Şu an 0,42$. Gelecek vaad ettiği söyleniyor.
Ekşide birşeyler yazılmış: vitrocoin - ekşi sozluk
Her üye olana 100 VTC veriyor. İlerde para eder mi bilmem alın koyun bir kenara. Bedava coin. :) Farklı mailler ile istediğiniz kadar kayıt olabilirsiniz.
Referans linki vereceğim eğerki sorun olursa silinebilir. : Create Account - VitroCoin
Benim link ise bu Create Account - VitroCoin
Teşekkürler :)
Buda benim referans linkim üye olmak isteyenler için:) Create Account - VitroCoin
Hesabına girince sağ üstte 100 VTC görünüyor hesabında.
1-2 yıl unutun. Borsalara girebilirse bedavadan para kazanmış oluruz.
elektrik firmaları ,fazla elektrik tüketimi tespit ettikleri bitcoin madencilerine savaş açmış
geleceğin parası gibi gözüküyor bu coinler kim ne derse desin...
bizede yararı dokunur belki ref atalım :)
Create Account - VitroCoin
Vtc scam beyler adamların referans yazdıkları firmalar bile öyle bişey yok dedi. Üyelik alın dursun ama kesinlikle para yatırmayın
Binance'e btc atacağım, 100 dolar altına satın alabileceğim, aktivasyonla fazla uğraştırmayacak neresi var?
Kaçak elektrik kullanılan illere yönelim varmış.Memlekette usûlsüzlüğün sınırı yok.
Action Coin: Mart ayında borsaya çıkacakmış. Ne olacağı belli değil. Değerlenirse haber ederim.
Üye olana 1000 ACT veriyor. Elinizdeki tüm mail adresleri ile kaydolun.
Join Now – Action Coin
Binance satın alınan alt coini kaç $'dan aldığımızı nasıl göreebiliyoruz. btc olarak gösteriyor kafamı karıştırdı.