doge mi birikiyor,dogecoinmi abi?
Printable View
bilgidiğimiz dogecoin
Dogecoin (DOGE) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap
$13.498.100 USD işlem hacmi
1.233 BTC btc ye denk geliyor
Circulating Supply
112.951.606.375 DOGE adet üretilmiş
Hala refli link paylasiyosunuz , kac kere soylemek lazim , yada ceza mi vermek lazim ?
Coin diye token paylasiyosunuz . Surdan gelecek 3 kurus satoshiye muhtaclik varsa acalim refli link paylasmak isteyenlere aranizda paslasin .
emek karşılıksız mı kalsın,muhtaçlık bir durumda yok madem paylaşım yapılıyor ref neden olmasın?,isterseniz sadece ref konusu açın herkes değerlendirsin,cezalık bir durum mu varki ortada
Ne emegi ya ? Refli sistemde calisan biyere uye oluyosunuz , sonra buraya gelip linki koyuyosunuz , insanalra tokeni coin gibi anlatip kazanc saglayabileceklerini soyluyosunuz , sonra uye olunca size kazanc saglaniyor . Buda emek oluyo oyle mi ? Ozaman kardes paylastigin refli link basina 100$ da foruma sik , emegimizi karsiliksiz kalmasin , sayemizde paylasiyosun burda o refli linlleri .
araştırıp bilgi paylaşıyorum,sonuçda bitcoinede kimse inanmazdı ne oldu şimdi konusu açılıp konuşuluyor 820 milyar dolarlık bir işlem dönüyor,paylaştığım şeylerin değerlenmeyeceği ne *****,ayrıca nerden biliyorsun,sana ve özgün kardeşime para kazandırmadığımı referans olmadığımı? 18 yıllık arkadaşımdır kendisi, ayrıca burda tartışılacak bir şeyde yok, yararlanmak isteyen girer bakar ,ref konusu açsan mesela orda kontrollü olsa ,tamam burda bilgi paylaşımı oluyor anlıyorum kuralı var konunun ama ref içinde bir konu olması fena olmazdı
Vitrocoinciler, 3 gün kaldı, ne diyorsunuz?
Hele şu anki grafiğe bakarsanız :)
Ozgun ile iliskin beni ilgilendirmez , bu sana burda referansli link paylasma hakki da tanimaz . Sen bana para kazandirdigini mi iddia ediyosun anlamadim ?
Refli link paylasma , konu bu kadar acik ve basit , kazanc gordugun , insanlari dusundugun bir durum varsa yazar gecersin , ordan kendine cikar kapisi yaratmazsin !!!
Nakit parayla yuksek miktarda coin satabilecek kadar coin rezervi olan yada tanidiginda olan kimse var mi (alim basi 50-100 adet)
arkadaşlar psu satan varmı aramızda?
100 adet Vitrocoin'im var. Bunu binance'ye nasıl göndericem ?
Vitrocoin fake haberleri vardi?
4-5 gun once $900 den 2 ETH almistim 1200e fln cikti, $600 guzel kazandirdi.
ven hakkında incelemesi yorumu olan arkadaş var ise paylaşabiliriz
Piyasada o kadar fırsat varken vitrocoin gibi %90 ihtimalle scam olan jetonlarla uğraşmayın bence. Airdrop,ico ve marketlerde fiyatlanma sürecini tamamlamadan bir coinin o fiyatlardan markete girmesi imkansız gibi birşey. İnşallah girer biz yanılırız siz kazanırsınız :)
Açıklama net
Dolandırıcılığın profesoru uyardı - En Son Haber
vitrocular bu gece saat 3 te vitrolar salınıcak :)
hiçbir umudum yok ama bellimi olur , bu arada 22 dolar fiyat ..
Noldu bizim vitrocoinler haber varmı? :D
We are please to announce that we have successfully partner with BITTREX, HITBTC and YOBIT, Vitrocoin will be listed on Bittrex and yoBit on 7th of february 2018; and will be listed on HitBTC on 9th of february 2018. We have also released our client API and successfully created an internal trading model; where you can trade your vitrocoin directly from your account to Bitcoin. Great news; We have also extended the Initial coin offering(ICO) deadline, This is to enable everyone seeking for an extention to key into this amazing project. More and exciting projects will be announced very soon.
demişler. Bekliyoruz :)
Bitcoin 'le ilgili dün çok güzel bir video izledim. Sizinde izlemenizi öneririm
https://youtu.be/ENwtC8LgPcw
YouTube
bitcoindeki duşuşu nasıl yorumluyorsunuz ?
Hindistan bi açıklama yaptı tüm borsa tepe taklak. Ama ben kısa zamanda toparlayacağını düşünüyorum.
Ayağı en sağlam basan yine DigixDAO oldu. Adamlar altın endexli. Altın hep kazanıyor :)
Bir miktar daha nano alıyorum düşmüşken. 7000 de Telcoin aldım çerezlik 0.0030 dan. ytd
Bitcoin'in şimdiye kadar ki çıkış ve düşüşlerini paylaşmıştı biri telegram da. Elbette olacak bunlar ama ilginç bir piyasa gerçekten. president trump altcoin uçtu gitti 1 haftadır mesela... :D :D Evini arabasını alan kaçtı mı noldu anlamadım ki. :D Balina abiler kaçmasından şüphe ediyprum, sonunda korkacaklar bari paraya çevirelim diyecekler ondan sonra gör panayırı... :)
Ben sabah 730 dan iki eth aldim iki saat snr 950 den sattim ~$450 fena degil al satta.
taaa ilk sayfalarda söyledim sistem hoşunuza gittiyse coini seçin parayı basın unutun
gitmediyse hiç boşuna bakmayın yorumlara aldanmayın kimseyi sallamayın
al sat yapıyorum abi piyasanın kurdu oldum abi diyen arkadaşlardan 1 haftadır haber alınamıyor :D
benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler :D
Şu elindekileri satsa bitcoin etkilenir vardı, satarmı acaba.
El arabası yarın yüklenecek oraya