WhatsApp Group Invite
Printable View
dün 20k olan bitcoin bugün oldu 18k. tam psikopat işi. çelik gibi sinir gerekli diye düşünüyorum. takipteyim
iota çok datlı gidiyor. Gün içinde 5 görür mü? Başında duramayacağım emri kaçtan versem diye düşünüyorum.
Whatsapp grup'a nasıl girebilirim ?
Bende katılmak isterim gruba mümkünse, bide bitfinex davetiyesi olursa harikulade olur.
$50 dolar gibi ufak bir mebla ile girilecek "al kenara koy unut" gibi bir coin tipi var mıdır acaba tecrübeli arkadaşlara soru sormak istedim :)
Bitcoin treni kaçtı valla :)
Eskilerin sevdiğim bir sözü vardır. Mal coşkuda verilir. Fazla gaza gelip balona girmeyin. Hiç bir güvenilirliği yok bu işin. Yarın 100$ olsa gram ses çıkaramaz kimse.
btctürk patladı yine.
Kaynağı belirsiz bir yerden bitcoin dağıtılmış. bugünkü haberlerde okumuştum alengirli düşüşünün nendenlerinden biri olabilir.
İota an itibariyle 5.67 :)
Bağlantı çalışmıyor
Bitfinex'te onaylı üyeliği olup davetiye atabilecek olan kimse var mı acaba? Yardımcı olursa çok sevinirim.
gruba katılamıyoruz beyler
BCC VE BTC savaşı kanlı gidiyor :) takip ettiğim analiz yapan arkadaşların btc için öngörüsü tekrar 17500-18000 seviyelerine çıkacağı , orada sabit kalabilirse ve desteklenirse , ocak ortası 45 bin dolar baremine çıkacağı yönünde. ama kalamazsa 18 lerde , 11-12 seviyesine düşeceği söyleniyor. segwit2x 'i araştırmanızı öneririm.
Bende ada koşturuyorum. 0,47 centlerde fakat 1,10 dolar baremine kısa sürede çıkacağı yönünde duyumlar aldım. keza iota farklı bir altyapı kullandığı için btc'nin iniş çıkışlarından bu denli etklienmiyor. oda 10 dolarlara çıkacak deniyor arkadaşlar.
group ddos yemiş :D