Yemişim bisti doları
2 saatte yüzde 25 prim yaptı canını yediğim düssen de ziplasanda arkandayiz btc Reis
Printable View
Yemişim bisti doları
2 saatte yüzde 25 prim yaptı canını yediğim düssen de ziplasanda arkandayiz btc Reis
çocuk patronunu ne biçim dolandırmış ya laa ,herifin hesabını komple boşaltmış
az öce haberlerde verdiler
Battık beyler
Ula ne battık
Öyle böyle batmadık
Bir gram yatırımı olmayıp yoruma boğulanlara
Toplaşıp kına mı göndersek
O değilde iyi battık
Daha yazmayın giderler belki ;)
Amerikan senatosundan kripto paralar ile ilgili mantıklı yorumlar geldi. Ağırdan toparlanmaya başlıyor bakalım hayırlısı.
hoş olmayan söylemler
ortada bir konu var
herkes bununla ilgini fikrini söylemekte özgür
sonuçta bir forum burası
ben yorumları beğenmiyorsam okumam
millete laf sokmak için de uğraşmam
şaşırıyorum sadece
Vitrocoin aktif oldu mu?
Nasıl satarız?
We are please to announce that we have successfully partner with BITTREX, HITBTC and YOBIT, Vitrocoin will be listed on Bittrex and yoBit on 7th of february 2018; and will be listed on HitBTC on 9th of february 2018. We have also released our client API and successfully created an internal trading model; where you can trade your vitrocoin directly from your account to Bitcoin. Great news; We have also extended the Initial coin offering(ICO) deadline, This is to enable everyone seeking for an extention to key into this amazing project. More and exciting projects will be announced very soon.
NOTICE!
you may experience delay in getting your bitcoin transferred to your wallet address due to high trading request but our team is working very hard to reduce this waiting time. We also which to inform our partners not to panic especially those who have made trading request and yet to get their fund, we sincerely apologize for the delay and we are trying our best to service your request.
demiş sitesinde.
3 gün önce vitrocoin'i trade ile bitcoin cüzdanıma aktardım , hala gelicek bekliyoruz :D
Fazla umutlanmayın sözlükte 3 haftadır bekleyen adam var.
Vitrocoin fake. Sirf acabami diye 5-6 hafta once daha 0.4 cent iken $10 civari birsey alim yapmistim ama hala yok.
vitrocoin sitesinde trade diye bir kısım var.
sözde siteye üye olurken bize verdiği 100 vic' i bitcoine çevirip bitcoin cüzdanınıza atıyor.
ben paribu cüzdanını tanımladım, trade dedim 100 vic ' e karşılık gelen sözde 0,51 bitcoini cüzdana yolladı.
ama 1 haftadır gelen giden bişey yok.
kısaca VITROCOIN = FAKE
2 hafta önce öldük bittik diyenlere selam olsun, nakit olsaydı da girseydim keşke 6binden
10800 dolar bittrex fiyatı şu an, küsüratı yazmıyorum :) Bu hafta güldürdü, alt coinlerdede hareketlenme var baya, özellikle hodl yaptığım OmiseGo yükselik yönünde süratli olmasada kalıcı görünen etkiyle devam ediyor. IGNIS'ler gelmişti NXT screenshotundan, sanırım airdrop tarihi yaklaşıyor onların, o da biraz yükselirse keyfime diyecek yok.
Abicim keşke satırlara bölmek yerine noktalama işareti kullansan.