bir pm de ben alayım
Printable View
bir pm de ben alayım
bir pm de ben alayım sistemi merak ettim
bende bilgi alabilirmiyim p.m bekliyorum
Bir pm de ben alabilir miyim ? Teşekkürler
Bir pm ben rica edebilir miyim ?
En basit yöntemini söylüyorum şarap bardağına elinin tersiyle hızlıca vur , kesin çürük alıyorsun.
Şimdi benmi yanlış anladım bir teyit edeyim istedim
Adamın biri askerden kaçmanıza ücreti karşılığı yardım ederim diyor doğrumu?
Bu illegal değil mi?
Kesinlikle Legal yollar Halil Bey ayrıca danışmanlık hizmetlerimiz arasında VİP AVRUPA TRANSFERLERİ ( PASAPORT & VİZE YOK SADECE 1500 EURO KENDİ VİP TEKNELERİMİZLE ) , Ruhsatsız Silah ( YİNE VİP HİZMETİMİZ YAKALANMAZSANIZ HİÇ BİŞEY OLMAYACAĞINA ŞİRKET GARANTİMİZ MEVCUT ) , istek doğrultusunda tamamen LEGAL ONAYLI tahsilat , evden aldırma - eve bıraktırma , kendi bünyemizdeki mevlam tarafından sigortalı çalışanlarımızla mekanlarda dekor amaçlı kurşun izleri bıraktırma gibi sayamayacağımız hizmetlerimiz vardır . Detay için ofislerimize bekliyoruz .
Liceliler Kıraathanesi Taksim/Tarlabaşı kapı şifresi : 155
"Sayın EREN;
Her yıl 6 ay Ukrayna'da kalabilirseniz Askerliğinizi 38 yaşınıza kadar ertelettirebilirsiniz. Bilginize.
2017-05-28 16:26 GMT+03:00 :
Askerlik tecili hakkında biraz bilgi alabilirmiyim ne yapıcaz neler gerekli."
Bu işi yapan bir çok kişi var ama 6 kalınması mecburi. Adaşın dediği gibi tamamen :D ..-legal. Heryıl 6 ay kalabileceklere hitap ediyor zayıflama garantili dil kursu Ukraine
SA
Doğrudur yanlıştır bilmem, ekmeğimizin peşindeyiz ...
Bu konuda olmasa bile, üstüne şirket açma vs konularında problem yaşayanlara hukuki olarak yardım edebiliriz ...
Merak edenleri 32 yıllık olmasada ofisimize bekleriz . ( Ramazan'da çay kahve yok )
Dogrudur yanlistir tartisilir ancak askerlik icin tecil yolu arayanlara yil sonuna kadar bedelli askerlik cikacagini dusunuyorum.
hukumet bu konuda cok yavas oynuyor cunku,
1- y.lisans/doktora ile once universiteler para kazaniyor
2- bakaya kalanlara ceza kesilerek 2. vergiyi aliyorlar
3- bedelliyi cikartarak 3. ve kesin vergi vurusunu yapacaklar.
En onemlisi de, bedelliye hakkinda sorulan sorulara surekli kacamak cevaplar verip, ortada birakiyorlar. Cunku kesin bisey deseler, millet s.kerm madem cikmayacak bari gidelim yapalim diyecek.
Yurtdisi alisveris sitelerini yasakliyorlar, ogrecilerin kyksini erkenden kesiyolar, surekli vergi arttiriminda bulunuyorlar. Cunku butce surekli acik veriyor.
Hukumetinde gozu aslinda bedelliden gelecek para da ama guclu durarak hem yukarida anlattigim sureci uzatiyorlar, hem de sanki bir lutufmuscasina sunacaklar. Cunku bununla beraber oy da kaybetmek istemiyorlar.
Gecen sefer surekli cikmayacak, ihtiyac yok vs. dediler hop 40 gun sonra cikarttilar. Yani hic belli olmaz.
Herkese selamlar,
Çok fazla bilgi kirliliği oluşmaya başladı. Yanlış bilgileri düzelteyim
- Kimseyi askerden kaçırdığımız yok. Gerçekten işi gücü olan, ailesi olan arkadaşlar var.
- Kimsenin 6 ay falan Ukrayna'da kalmasına gerek yok. Sadece 2 gün gidiyorsunuz
- Bundan sonra pm/dm istekleriniz cevaplanmayacak. İzmir'in göbeğindeki 32 yıllık şirketimize gelenler ya da bir tanıdığını görenler işlem yaptırabilecek.
- Daha önce işlemini yaptığım kişilerle görüşmeleriniz sağlanacak
- Benden detaylı bilgi alıp, burda yanlış bilgi vermeyin.
- Ben derdinize çözüm bulmak için geldim. Buradan birileri güvenmiş güvenmemiş beni bozmaz. Zaten elimde 27 tane tecil işlemi var. Geçmişte yaptığım 34 tane de ispatlı var.
@tdipower posta kutun dolu olduğu için cevap yazamıyorum. Saygılar
uzun dönem gidip gelen arkadaşlarımdan çok nadir iyiydi güzeldi iyi ki gitmişim diyen, ama kısa dönem giden arkadaşlarımdan da pişman olan, keşke bedelli yapsaydım diyen vs hiç olmadı ben dahil. eğer uni mezunu iseniz kısa dönem yapacaksanız hiç o kadar dert etmeyin, maddi manevi uğraşmayın derim.
İnşallah herkes cumhurbaşkanının ; ''o cümleler bana ait değildi, bedelli kesinlikle gündemimizde yok'' açıklamasını izlemiştir
bakaya durumdayken yüksek lisans kaydı yapan var mı aramızda, yada şubeden celp dönemi erteleten deneyimli bir kişi ? bi kaç hayati soru sormam gerekiyor.
rica etsem bir PM de ben alabilir miyim :)
Cok sukur geldik askerligimizi yaptik yarin bugun atarsa Adana ,yarin Safak Dogan Gunes...