User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: BMW 2.18 alarm?

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw 4coupe yanlis bilmiyorsam cruise control ekstra donanim olarak geciyor.

cruise control Ekstra para istiyorsa alarm olmamasi bmw de cok normal
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok nadir alarm standart araç var. Genelde cabrio ve roadster araçlarda standart

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1889 lira da iyiymiş. Heralde ses çıkarmanın yanında arabayı kurcalayani dövüp kelepçeliyor.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni tüm araçlarda alarm opsiyon. Hatta opsiyon olarak bile alınamayan model dolu.

Benim eski arabamda şöyle bir şey vardı. Kapıların kilidi anahtarla açılmadıysa, kontağı anahtarla çevirseniz bile sesli alarm çalıyordu. Çok hırpalamıştım alarmı çalıştırabilmek için hiç başaramadım. Sadece dediğim şekilde sesli alarm çalışıyordu.

Bunu nasıl keşfettim? Uzun yolda uykum geldi. Otobanda cebe girdim şöför koltuğunu yatırıp 2 saat uyudum. Kontağı çıkarmıştım. İçerideki merkezi kilit düğmesinden değil anahtar üstündeki düğmeden kapıyı kilitledim. Uyandım, kontağa anahtarı taktım, çalıştırdım alarm çalmaya başladı. Arabada alam olmadığına emindim o dakikaya kadar. Stop ettim hala alarm çalışıyor. Kapıyı açıp dışarı çıktım. Kumandadan kilitleyip açtım düzeldi. Sonrasında internette bir forumda görmüştüm aynı şeyi yaşayan birini.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni tüm araçlarda alarm opsiyon. Hatta opsiyon olarak bile alınamayan model dolu.

Benim eski arabamda şöyle bir şey vardı. Kapıların kilidi anahtarla açılmadıysa, kontağı anahtarla çevirseniz bile sesli alarm çalıyordu. Çok hırpalamıştım alarmı çalıştırabilmek için hiç başaramadım. Sadece dediğim şekilde sesli alarm çalışıyordu.

Bunu nasıl keşfettim? Uzun yolda uykum geldi. Otobanda cebe girdim şöför koltuğunu yatırıp 2 saat uyudum. Kontağı çıkarmıştım. İçerideki merkezi kilit düğmesinden değil anahtar üstündeki düğmeden kapıyı kilitledim. Uyandım, kontağa anahtarı taktım, çalıştırdım alarm çalmaya başladı. Arabada alam olmadığına emindim o dakikaya kadar. Stop ettim hala alarm çalışıyor. Kapıyı açıp dışarı çıktım. Kumandadan kilitleyip açtım düzeldi. Sonrasında internette bir forumda görmüştüm aynı şeyi yaşayan birini.
    Arac markasi nedir? Genelde Hyundai'ler de oluyor bu sistem. Pasif alarm diye tanimlaniyor benim bildigim.

Amaci su, siz aracinizi kitleyip gittiniz. Hirsiz geldi, cami kirdi. Cam kirildiginda araba tepki vermiyor. Ne zaman ki hirsiz ic kapi kolundan kapiyi acar iste o zaman feryat figan bagiriyor araba
    "Korkmadık, savaştık"

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada oem alarm opsiyonunu pahali bulanlar, onun yerine daha ucuz cozumlere yonelebilirler

"Korkmadık, savaştık"

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac markasi nedir? Genelde Hyundai'ler de oluyor bu sistem. Pasif alarm diye tanimlaniyor benim bildigim.

Amaci su, siz aracinizi kitleyip gittiniz. Hirsiz geldi, cami kirdi. Cam kirildiginda araba tepki vermiyor. Ne zaman ki hirsiz ic kapi kolundan kapiyi acar iste o zaman feryat figan bagiriyor araba
    Honda Jazz'da olmuştu bu. Başka hiç bir arabada denemek aklıma gelmedi sonrasında. Yarın aklıma gelirse başka bir arabada deneyeyim tekrar. Kapı kolunu içeriden açmaya falanda bakayım hatta.

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alarm kesinlikle şart, immoya güvenen arkadaşlar dikkat etsinle. Ha hırsıza hiç biri engel olmaz o ayrı en azından biraz caydırır. Bende opel astra cosmo var fabrika çıkışı var. Gerçekten gözlerin konumu vs güzel. İmkanım olsa her araca fabrika çıkışı ekletirim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Camlar acikken kapıyı kilitledikten sonra elini ic kapi koluna atip acinca bik bik otuyor beninkode baska turlu sesini duymamistim. Bunuda deneyebilirsin @2jz
    1881 - 193

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he, o yüzden dün kardeşimin arkadaşının arabasına (2016 bmw 3.16 sanırım) girip komple navigasyonlu lcd ekranı götürmüşler.
    Yapmayın abi. alarm olsa hırsızı kulağından tutup polise mi teslim edecekti.

Bu zamanda alarmın caydırıcılığı %5 falandır herhalde.

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw'lerde kodlamayla yapılmıyor diye biliyorum ama vag grubu araçlarda kodlamasını yapıyorum faydalı birşey.

Instagram

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw araçların iç parçalarının çalınması son moda oldu herhalde Kosifler/Borusan camı patlak içi boş araç dolu. Memlekette bakkaldan çikolata alır gibi malzeme çalıyor hırsızlar artık. Geçen hafta babamın arkadaşının başına gelen durum:
    Hayalet Gösterge
    NBT
    Klima
    Trimler
    Radyo
    Ne varsa götürmüşler 1 Saatden kısa sürede araç F10
    [IMG]blob:https://web.whatsapp.com/3966d47d-c7ff-405b-b400-7645b880cf13[/IMG]
    [IMG]blob:https://web.whatsapp.com/07eb7f76-84ba-40bd-a19b-b9e81abfc668[/IMG]
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alarm bence her zaman şart türkiye almanya fark etmez hırsız her yerde var..

aracın kornaları farları yanıp sönerken hırsız boş ver hacı demez ya yoldan geçen biri ya araç sahibi birileri müdahele eder belki ordan geçen tesadüf bir polis ekibi..

hadi onu geçdim en azından 3-5 parça bir şey çalıcaklarsa bir parça şey çalarlar zararın neresinden dönsen kardır..

Alarm iyidir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler