-
[QUOTE=İbrahim33;8343627]pardon yanlış anlamayın , siz kamu ya da özel sektörde maaşlı mı çalışıyorsunuz , yoksa ticaretle mi uğraşıyorsunuz ? Gerçi bendekide soru eğer ticaretle uğraşıyor olsa idiniz böyle düşünme şansınız olmazdı.
örneğin torbacı sana araba getirdi abi sıkışığım satmam lazım dedi , 60 lık malı 50 ye almayacak mısınız o adam torbacı diye ? Yada atıyorum masaj salonu işleten bi kadın sizden araba istedi , kadın koşturuyor diye o arabayı ona satmayacak mısınız ? ticarette alan memnun satan memnunsa sorun yoktur.
12 senedır tıcaret ıle ugrasıyorum ve tıcarı hayatım boyunca hep böyle davrandım ve cok sukur ıyı yerlere geldım. tıcaret para hersey degıldır benım gozumde itten köpekten ne alıırım ne mal satarım mesela gecen tenekesi 270 lıra olan bı peynır denk geldı 190 lıraya verecekler 200 teneke kadar ve almadım. bu urun fabrıkasında 270 lıra 190a satılıyorsa ya calıntı mal yada bayıden fabrıkadan karsılıksız cekle yada baska yollarla alınmıs bı mal benı aradılar almadım istesem 190dan alır 250ye catır catır okuturum 1 gunde yolumu bulurdum. öyle gelecek para bana lazım degıl bence sızde bıraz secıcı olun. bıde şu boyut var burda aldıgı urunden 1 lıra kazık yese 30 sayfa konu acan dolandırıldım dıyen ınsanlar " bosver çak ıkı katına " yerlestır gıtsın kafasında bununda pek ahlaklık bı tıcaret oldugu soylenemez. neyse Allah herkesın carsısına pazar versın
.