SAHİBİNDEN_SATILIK_E_180_
İlan No: 450940459
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
Bayram geçsinde Sıfır gibi ağır hasarlı bir fırsat aracı atayım bari gruba renk gelsin :)
Hasarı çok çıtırdı . Park halindeyken çarpma kazalı . 2016.12 trafiğe çıkışlı 4.000Km değişensiz hava yastıkları camları dahil orj . Otomatik 1.4 Elit blue panoroma tam dolu ve ekstralı . Tabiki bir kaç parça boyası var ağır hasarlı arabaya göre birinci sınıf demek istedim :)
https://i.hizliresim.com/dG38XL.jpg
favori ilanların boku çıktı sanırsam :D şimdi de hasarlı mı oldu :D e iyi bakalım varmı iyi birşey
Hyundai renkten direk pert alınmış
Kaza yapsa ne olacak çok kötü bir renk
428 coupe vardı güzeldi hala duruyor mu bilmiyorum birde 645 var bira sert hasarlı airbagler falan kapalıymış niyetliyim araca
453077748 ilan numarası tam projelik araba valla
Mantık güzelmiş :) Kaza yapsa ne olucak . Ne olucak her arabada olduğu gibi böyle boyanacak işte
Aksine bende bu kasa i20 beyazı yakıştıramıyorum . Bordo kahve turuncu renkleri favorim.
2.000km de aldım aracı ben şuan 4.950 3.000km bindim 2 ayda uzun yolda klima açık 4 kişi hız sbt. 7-8 litre . Arası yakıt şehir içinde kllima açık karışık sakin agresif kullanım 8.5 9.5 yakıyor korkulucak bir yakıtı yok . Aslında
Ayrıca yeni ilana attım . Elimden geleni yaparım düşünene
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
i20'yi geçiniz. Boya işçiliği berbat yapılmış. O renk bu kadar cansız değil normalde.
Sıfır Jump modelini 56'ya bırakıyorlar. Varsın cam tavanı olmayıversin. Hasar kayıtlı almaya değecek kadar fark yok arada.
Boş geçmeyelim. Fiyatı gayet iyi. Lakin leş gibi toplanmış. Arıza kaydı falan da vardır muhtemelen. Tanıdık servisi olan biri adam edebilir belki.
2012 Bmw 118i
Kayda değer bi cam tavan farkı var. Dijital klima falan yok nihayetinde.
Arabaya alaşehir tımarı yaptırırken iyi, fiyata eleştiri gelince mi kötü oluyor. Beğenmiyorsan koyma aracı buraya.
16k km hatasız boyasız eşimin aracını navi hariç full 52 ye verdım. şuan çok pişmanım :)