Trendyoldan calvin klein ayakkabı aldım.Tabanı ile üstü sanki bally ile gelişigüzel yapıştırılmış gibi saçma sapan bişi geldi.Orjinal olmadığından süphelenip iade ettim.
Printable View
Trendyoldan calvin klein ayakkabı aldım.Tabanı ile üstü sanki bally ile gelişigüzel yapıştırılmış gibi saçma sapan bişi geldi.Orjinal olmadığından süphelenip iade ettim.
Polo'dan kışın sweatshirt aldım, ilk yıkamada çekti. Götürdüm mağazaya imkansız dedi, yıkama talimatlarına uyun dedi. Yenisini giymeden yıkama talimatlarına uyarak bir daha yıkadım yine çekti. O gün bugündür birşey almam.
Eskiden alınma gömlek tişörtler dediğim gibi sapasağlam ama bu kadar kişinin memnuniyetsizliği varsa demek ki var biseyler :) Bundan sonra uzak duruyoruz
Malzeme kalitesi çoğu markada düştü, mağazada da aynı mallar var. Eskiden indirim zamanlarında birinci, ikinci, üçüncü kalite mallar piyasaya sırasıyla sürülürdü şimdi her şey üçüncü kalite oldu.
us polo esas polo'nun türk cakması demek hatalı bir yaklasım olur, us polo denen marka aslen amerikan markasıdır türkiye'de ve bazı ülkelerde aydınlı tarafından temsil edilir. Amerika'daki etikletlerinin uzerinde'de "us polo assn. not affiliated with polo ralph lauren" yani us polo ile polo ralph lauren arasında bir bağ yoktur diye de yazar.
o zaman gidip imitasyon alırım en azından ciğerim yanmaz :D