eden bulur...
Printable View
emin değilim ama aracı kullanan bence erkek.
kendimi motorcunun yerine koyunca nasıl sinirlenmezsin ki diyorum.Yani resmen motoru görmezden geliyor adam.önünde ki motor değil de araba olsa aynı şeyi yapabilir mi yok.Zaten yol kapalı nereye gidicen.Motorcu için yorum yapmıyorum 40 kere yaptık gerek yok
Bu motorculardaki özgüvene hayranım
Ayna kırmalar falan kimsin lan sen O.Ç.
Sanki trafikte bitek motorluların üstüne kırıyorlar korna çalıyorlar yahu hergün trafikte aynı şeyler araçla başımıza geliyor
Yani motora has bir durum yokki tek farkı motordakinin savunması güvenlik olayı "0" zaten bence motora normal bir araca göre 10 kat saygı gösteriliyor
Otomobille kamyonla vb neyle çıkarsanız çıkın asla saygı görmezsiniz motorla az biraz da olsa görürsünüz bari benim gibi aman yanaşmıyayım düşer müşer mantığındakilerden..
O sebeple konunun nedeni aslında derin yani motorlu otomobilli olması değil mevzu
Eğitimsizlikten saygıdan aile görgüsünden falan bahsedicemde boşverin olmayan şeylerden bahsetmeyelim
Öyle işte ..
ya burda konusuyoruzda hanı kutuplasma tü kaka demek degıl kımseye yanlıs anlasılmasın. sezarın hakkını konusalım.
şimdi bu olay 2 araba arasında olsaydı böyle olurmuydu ?
atıyorum telefona baktın o an yada ne bılım sağda solda bıseye bakıyodun trafık zaten sıkışık 1 araç boyu trafık ılerledı sen hala yerındesın.
arkadan korna geldı yarım sanıye.. bunu yapcak ben zannetmıyorum kımse olsun.
mesela lambalarda onde duruyosun arkadan bırısı daha sarı yanmıs yesıle donmemıs korna calıyor. ben mesela yesılın yanmasını beklıyorum yada 1 sn fılan daha tutuyorum frene aralıklarla basarak kı arkadakı msjı alsın dıye.
kalkıpta kımsenın ustune yurumuyorum ya da aynasına fılan gırısmıyorum..
bu olaya donecek olursak
bayan sofor dıye sıgır gıbı bogurmenın anlamı yok. bence bu adam araba kullanırken bayan sofor gordumu ustuen kıran sıkıştıran tıplerden bırı aynada baktı bayan gelıyo zaten yavasladı durdu bunu bekledı yani kornada gelınce hazır kamera var.. showw
bayan soforde bence onun ustune kırmadı aradan sıyrılıp gıtmenın derdınde ama tabı ayarlayamadı da oda dogru..
sonuc olarak kornadan sonrakı ılk hareketten ıtıbaren abartılı bır tepkı var gıbı.
yanı bılmıyorum yarım sanıye korna yuzunden bu kadar kabarcak bır durum yok gıbı, herkes gergin.
Bence body cı olmasına gerek yok erkek olsa motorcu bunu yapmazdı gıbı.
işin kötüsü videoda sanki bidaha durmus gıbı ama devamı yok.
Bide böylesi var,
https://youtu.be/XA8E1WGQF8M
yol okuma hakkında gram bilgisi olmayıp trafiğe çıkanlar.
Sonra bütün suçu connecte atanlar..
youtube bu motorcuların fena bi tarafını kaldırdı önüne gelen ayna kırıyor kadına karşı erkeklik taslamak erkeklik değildir tam tersine karılıktır
kafadaki kask var ona guveniyorlar heralde
kardesim bak burada motorcu hatali ama oradan motorcuyu cek al orada olmadigini varsay connect zaten x5 e carpacakti koskoca jipi aynasinda gormeyenden motoru gormesini beklemiyorum bu tarz adamlarin aynayi kirdiktan sonra gotune sokmak lazim ki bida seridinden kimildamadan once iyice bi baksin sagina soluna.
Motor olmasaydı X5 kendini kurtarırdı her türlü. Connect hatalı çıktı, fakat motorcu da şeritte falan gitmiyordu. Cehaletinin kurbanı olmuş. O hareketleri yapıyorsan saksıyı çalıştıracaksın biraz.
kimse kimseye durduk yere sataşmaz. efendiye efendiyimdir ben.
trafikte de yanımdan geçen motorlara her zaman yer açmış, yol vermişimdir. ama böyle ortada birşey yokken erkeklik taslayıp arabama zarar verenin de bi tarafına sokmaktan beter ederim ızdırap olurum hayatına peşini bırakmam
X5 yolun soluna atmış kendisini connectin fren yapmadan duran aracın sollamasına izin vermek için.
Yani o connect x5 e carpmazdı. Burada birinci hatalı durma ve duraklama yapılmayacak yerde duran araç. İkinci hatalı motor.
Motorun connectin yola atlayabileceğini bilip frenlemesi gerekirdi. Beni görür frene basar aman nolcak yaa diyerek hiç istifini bozmamış motorcu.
bugün otobanda sol şeritte 120-130 giderken motorcu refüjle arama girdi ya racing motorla. allah akıl fikir versin. aklım çıktı