ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Bir kapıyı kapatan rabbim bin kapıyı açar.Ümidini yitirme abi.
Printable View
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Bir kapıyı kapatan rabbim bin kapıyı açar.Ümidini yitirme abi.
Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç; hayata ve çocuğunuza olan inancınızı , umudunuzu kaybetmemeniz gerekir ve bunun bir süreç olduğunu aklınızdan çıkarmamanız. Bu ekonomi ile bu dengesizlik , toplumdaki kutuplaşma ile ne kadar böyle gider tahmin etmek zor. Umudumuzu kaybetmemiz gerekiyor başka da birşey kalmadı heralde. Çalıştığınız iş kolunu yazarsanız yardımımız dokunabilir. En azından kızınız için umudunuzu kaybetmeyin.
Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun, bu tarz olaylar herkesin başına geliyor merak etmeyin. Kimisi ucundan atlatıyor kimisi kökünden kazınıyor. Bizde ailecek 2001 ve 2014 yıllarında bu tarz şeyler yaşadık, zamanla ve azimle hepsi aşılıyor.
Abi Allah yardımcın olsun okurken boğazım düğümlendi üzüldüm filim gibi bir hayat yaşamışın. Bizde maddi açıdan büyük sıkıntı yaşamıştık eve gidicek para bulamadığımız zamanı bilirim. Allaha bin şükür şuan iyiz o zaman inancımı kaybetmiştim ama anladım hayatta herşeyi. Bir sınav olduğunu her düşüşün bir kalkışı olduğunu. Sakın ümidinizi kaybetmeyin ve yanlış bir şey yapmayın abi çocuğunuz şuan bir şeyleri anlayamıyordur aklı erdiği zaman yalnız kalmasın sizi aramasın... Doktordanda Allah razı olsun.
Hayat bir sınav, Allah herkese sabretmeyi bilip feraha kavuşmayı nasip etsin..
Allah yardimciniz olsun, ne yazacagimi bilemedim..
Yazdıklarınızı okuyunca 40 çeşit duyguya kapıldım. üzüldüm sinirlendim isyan ettim ve bunun gibi birkaç şey daha. Allah yardımcınız olsun diyecek başka birşey bulamıyorum. Hayatınızı iyice zorlaştıranlara aşırı sinirliyim şu an.
çok üzüldüm hocam keşke elimden bir iş bir yardım gelse mezunıyetıne gıdın kızınızın bırgun oda babasını özleyecek emınım allah kimseye böye acı yaşatmasın çok zor:(
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzlüğe çıkar ve sorunlarından arınırsın en kötüsüde evlat inşallah en kısa zaman da evladına kavuşursun
Allah yardımcınız olsun.
ALLAH C.C yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir süreçden geçmişsiniz ve geçmeye devam ediyorsunuz derdi veren rabbim dermanı'nıda verir.
Kardeş çözümsüz değilsin işte. Bak burada sana çıkış yolu gösteren 100 lerce insan var. Biz sana yardım etmiyoruz, biz sana bir yön veriyoruz sadece. Allah bu yazgıyı böyle yazmış, sen bi yazı yzdın. O bize bir ışık yaktı. Kırılma gücenme. Biz bir dauanışma gösterelim sende yoluna devam et bizde mutlu olalım. Sen bir gül biz bin güllelim.
Yaşadıklarınız karşısında tek diyeceğim şey asla yaşama olan bağınızın kopmasına izin vermeyin. Ne olursa olsun kene gibi yapışın hayata çünkü bıraktığınız an herşey biter. Ufakta olsa birşeyler yapın bir çırpınış gösterin. Nefes alıyorsanız şanslısınız.
Piyasa içler acısı gerçekten. İşi yapabilmek için en uygun fiyatı vermek zorundasın yoksa iş yapamıyorsun.Herkes en ucuzuna kaçıyor. Yüksek rakamlarda kar marjı daha da düşüyor. İş yapmak, para toparlamak çok zor..
İmtihan dünyası Allah c.c yardımcınız olsun şifa versin.
Emre abi Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm umarım atlatırsın sıkıntılarını. Bir telefon uzağındayım abi bende ne zaman istersen arayabilirsin abi.
Dostum çok geçmiş olsun,yaşadıkların çok zor Allah yardımcın olsun ,umudunu kaybetme , nacizane tavsiyem tedavine öncelik ver , gördüğüm kadarıyla forumda bu konuda yardımcı olucak arkadaşlar var ,sağlığın düzeldikten sonra ,gerisini kendin zamanla düzeltirsin diye düşünüyorum,bodruma yolun düşerse her zaman beklerim , tekrar geçmiş olsun.
Allahım tez zamanda yardımcınız olsun..