darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
aslında bakdınmı ne kadar uygun fiyatlara ne kadar güzel araçlar var.. en full arabada bile kullandığımız donanım belli iki üç donanım gerisi palavra..
şimdiye kadar ikinci keyif araçlarım hemen hemen hepsi full+full araçlar oldu.. sorsan misal hafızalı koltuğu hiç kullandınmı diye nerdeyse hepsinde hiç kullanmadım.. bir ton özelliklerden benim aktif kullandığım hep fiks klima,koltukısıtma kaliteli farlar birde multimedia sistemi bu sonuncu zaten hiç bir araçla en full araçla bile gelmiyor gelende beni kesmiyor illa el atıyorum ..
kısaca zaten her araçda klima var eski yeni. koltuk ısıtma çok rahat sonradan yapılabiliniyor çok aracıma yapdım arka koltuklara ön koltuklara , multimedia en kolayı zaten artık .. eskiden doubledin indash ana ünite ile uğraşırdık artık onlarada gerek yok tak bir bluetooth aparatı al arabaya bir tablet bir tablet tutucu bitti gitti ..far desen eskiden xenon alırdım artık cree led alırım .. yada lumileds .. bitti gitti .. bunları 80 model araca bile uygulayabilirsiniz.