Trabzondan İzmire 4 Adet Spoon ve Lastikleriyle tahmini ne kadar tutar?
PTT kargo ile daha önce böyle uzun mesafeye yollayan varmı ?
Trabzondan İzmire 4 Adet Spoon ve Lastikleriyle tahmini ne kadar tutar?
PTT kargo ile daha önce böyle uzun mesafeye yollayan varmı ?
Kargo hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim ama ambar veya otobüs ile yollamak daha hesaplı oluyor genelde..
..:: PTT Genel M
Şurda hesaplama modülü var, 4 lastik jant 50 kg net çeker.
gonderen ogrenciyse %50 civari indirim aliyorsun ptt kargoda rica et istersen bi ogrenci kimligiyle yollasinlar. ve 4 jant + lastik ortalama 60 tl falan tutar totalde toplamda 100 kg falan gonderdim 4 valiz 68 tl tutmustu totalde.
İki şehir de merkezi, 50 lira civarı gibi bir ücret çıkar.
Ayrıca bu kargolarda baya baya pazarlık durumları olabiliyor, biraz konuşun derim. Ayrıca lastiksiz yollayacaksanız çok iyi destekleyin kutu içini.
Hesaplamasını yapın , pahalı gelirse doğukaradeniz verin arkadaş otogardan alsın . 40 50 lira verildimi he türlü getirir otobüs. Lüks bu konuda sıkıntılı tantana yapıyor . 50 liradan fazla çıkarsa kargo ücreti dediğim şekilde yapmak daha mantıklı.
Acil !1!1!1!
İstanbul küçükçekmece'de aracım için aradığım yayı buldum. Ptt kapıda ödeme ile gönder diyorum satıcıya yok diyor. Parayı gönder , kargoya vereyim. E hadi parayı gönderdim , ürünü göndermedi ? Her derde çare bulan , her yarayı saran , her araba arayana tavsiyede bulunan techturkey , bu işin bir çıkar yolunu göster bana![]()
bencede göz göre göre dolandırılmaya gerek yok, istanbulda o taraflarda tanıdık bulmaya çalışın.
İstanbul iyice kötüleşmeye başladı, kimseye güvenmeyin bence...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
istanbul denizli arası yurtiçi kargo 4lastik 4jant 185 tl ödemiştim 1 ay önce....ptt kargo fiyatları nasıl ki bilen varmı???
Ramazan boyunca ptt kargoda %25 indirim var, buna ek olarak öğrenci indirimi de yaparlarsa para bile verirler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)