Niye kimse mehterii vermedi acabaaa
Verrrrrr mehteriiiiii görsünnn herkesss mehhhteriiii
Ben içmiyorum giren çıkan yok çok şükür :):):)
Printable View
Niye kimse mehterii vermedi acabaaa
Verrrrrr mehteriiiiii görsünnn herkesss mehhhteriiii
Ben içmiyorum giren çıkan yok çok şükür :):):)
Elektronik de içmiyorum, aynı b.kun laciverti :D
Doğru diyorsun abi, biz kıstıkça onlar daha da yükleniyor.
Bu arada evliyim, 3 seneyi geçti :D Şükür düğün borçları da bitti. Doğmamış çocuğumuza hazırlık yapıyoruz bir süredir :)
ö.m. gönderdim :)
DIY bölümüne rakı,bira, likit yapımı diye konu açmayın bakalım :)
altuğ abinin bira paylaşımlarını görüyorum intagramdan tavsiye ettiğin kit var mı abi ?:) bende 6 ay önce başladım bira yapmaya,babamın birşeye benzemeyecek boşa emek harcama dedikten sonra 2nci kovayı ve 3 kit siparişini kendisi verdikten sonra afiyetle içiyoruz :D
geçen gün arkadaşın eniştesi yaptı , 47 tl maliyet ile 2.5 litreye yakın rakı yaptı.bi yudum içtim,hakikaten yeni rakı :D
Deli gibi içenler oldu,eniştesi yıllardır içiyor,çok şükür ölen bayılan yok :D
Birayı bende merak ettim,nasıl yapılıyor acaba.***** rakı her zaman olmuyor bira gidiyor :D
Yeni konu açmadan güncelliyeyim bu konuyu..
Bu sabah itibari ile PMI ürünlerine 2 lira zam geldi.. ve konuyu açan arkadaşın 2 sene önceki fiyat öngörüsü gerçekleşmiş oldu :)
Parlıament grubu 15.5
Marlboro grubu 15 oldu.. :) Diğer firmalarda bugün yarın yapar zammı.
Ne güzel başlığı varmış; buraya da yazayım.
Sabah börekçide 60 yaşlarında bi amca ağzından köpük saça saça söyledi. ''Ben aldım zam yok'' diyen birine dalıyodu az daha. Bunlara müstahak yalnız. Açlıktan nefesi kokar, çoluğunun çocuğunun rızkından keser. Yine gidip alır o sigarayı.
https://i.hizliresim.com/Rr54G7.jpg
Şöyle bir liste gördüm ben sosyal medyada, olsun bu da hayırlı olsun :)
Güncelleme diye biliyorum,zam olsa duyardık.
Zam zam devletin koydugu vergi zammı hatta. Yakında firmalarda koyucak haziran gibi.
Varlik zammi
Az bile eklendi.
Fiyatların daha yüksek olması gerekiyor ancak sigara enflasyon sepetinde olduğu için yükselemiyor :)
15 olan ürün yakında 18,5 falan olursa şaşırmayın :)