Arkadaşlar, dün video u 1-2 kişiye gönderdim fakat ondan sonra silmişler videou. Kaza' dan sonra sedyeye alınmadan önce ki hali..
Yüzü, omuzu kanlar içindeymiş :( Gerçekten çok acı, olay yerinde yaşamını yitirmiş belli ki.. :/
Printable View
Arkadaşlar, dün video u 1-2 kişiye gönderdim fakat ondan sonra silmişler videou. Kaza' dan sonra sedyeye alınmadan önce ki hali..
Yüzü, omuzu kanlar içindeymiş :( Gerçekten çok acı, olay yerinde yaşamını yitirmiş belli ki.. :/
Otomobille kaza yaptığında ölmüyor musun diyen arkadaşlar var dikkatimi çekti..
Kaza / Ölüm oranını motosiklet ve otomobil olarak karşılaştırdığınızda motosiklet yüzdesinin çok daha fazla olduğunu görürsünüz.
Her otomobil kazasında ölmüyorsun ya da sakat kalmıyorsun. Ama motorsiklet kazalarında kaza/ölüm oranı çok fazla.. Ekipman vs bir yere kadar..
Çok üzüldüm.. Takip ederdim severek izlerdim hatta motor almayı düşünüyordum.. :(
Allah rahmet eylesin..
Çok değerli şeyler aktardı bize.
Sadece motosiklet incelemelerinden, motosiklet ile ilgili verdiği bilgilerden bahsetmiyorum.
Tutku dolu olmayı gösterdi insanımıza, tutku dolu ve sonuna kadar samimi. Kalıpları kırdı parçaladı ve hemen herkes bunu çok sevdi.
Bir kez karşılaşıp selam vermiştim kendisine 3 sene önce.
Çalıştığım şirketin oteldeki bir etkinliğinde şirket etkinliğini ve çalışanları büyük dronu ile çekmek için hazırlık yapıyormuş.
Tabi benim bundan haberim yokken ve uzun yıllar görmediğim bir arkadaşı görmemin 10. saniyesinde yan tarafta çömelmiş drone ile
uğraşan AEA'ı farkedince bir anda arkadaşıma "ben motosiklet alıcam bir tane" deyiverdim.
Arkadaşımın içinden "ne diyorsun oğlum gerizekalı mısın nesin" dediğini resmen yüzünden anlamıştım.
Tabi motosikleti duyan Barkın hemen dikkat kesilip kafayı kaldırdı göz göze geldik. Gülümseyerek kolay gelsin dedim.
Hep takip ettiğimi ama henüz motosiklet almaya cesaret edemediğimi ve kendisini müthiş bulduğumu ifade ettim.
Teşekkür etti ve gülümseyerek "olur abi olur" dedi.
Karşılıklı saygı sevgi dolu birkaç kelimeden sonra tekrar arkadaşımı yakalayıp yanından ayrıldım.
Dün gece birkaç videosunu izledim adeta bir saygı duruşu niyetine.
Çok eski bir dostumu kaybetmiş gibi hissettim.
Ulu manitu, apaçi kabilesinin şefi ALTIN ELBİSELİ ADAM. Ruhun şad olsun.
Topluma bir şeyler katarak aramızdan ayrıldın.
duyunca çok üzüldüm... Allah rahmet eylesin
Hala olayın şokunu üzerimden atamadim toplasanız 2000 km motosiklet deneyimim vardır ama sanırım bi süre motor suremiycem. Öz abimi kaybetmis gibiyim sosyal medya tv heryerde bi videosu karşıma çıkıyor her seferinde daha kötü oluyorum. Sonra onun dediği geliyor aklıma biz akıllı olucaz cesur olucaz hayatta kalın daima motor sürün.
Tekrar tekrar mekanın cennet olsun. Sen yarışı erken bitirdin. Verdiğin öğütlerle sürmeye devam edicez. Orda çok gazlama koca yürekli adam.
Bu ülkeye fazla adamdı.
İşyerime geldi, neşesi keyfi yerindeydi, Panigale'yi bıraktı, 3 kilo kıymalı börek alıp 3 kişi yedik, ne kahve ne çay istedi, süt aldık. Hafif akşamdan kalmaydı sohbet muhabbet ettik eğlendik, akşama hazır olsun gençler şimdiden bol şans diyip çıktı.
Motorunu tertemiz görünce keyifle güldü teşekkür etti uzun uzun izledi fotoğraflarını çekti, beraber veda videosu çekip uğurladık. Paylaşamadan diğer tarafa uğurladık..
2 teker iyice ölümle burun buruna gitmek oldu. Allah sonumuzu hayretsin.
Su videoyu bana da atabilir mi biri
Bende özelden pm alabilirmiyim. Ne yazıkki bir söz gerçekten gerçekliğini kanıtladı motorda jubile tabuttur :( Bu zamana kadar hep motor forumlarında bulundum youtubeden takip ettiğim motorcular vardı çok çok iyi sürerlerdi severek izlerdim ama hepsi birer birer gittiler bu dünyadan :(
Video yu ozelden atabilirmisiniz ??
Arabayı sattıktan sonra motora başlamam onun sayesindeydi allah rahmet eylesin:/
Motorla aram olmasa bile denk geldimi acip izlerdim videolarini , uzuldum cidden Allah Rahmet eylesin...
(Video varsa atabilirmisiniz?)
video bu kazaya ait değil
başka bir kaza herkes kışlık giymiş montlar bereler eski bir video
allah mekanını cennet eylesin üzüldüm
"Ölüm kişiyi her yerde her zaman bulabiliyor." doğru katılırım ama riske girenleri daha fazla bulur.En basit örneği özellikle uzun yıllardır racing kullanan insanlara sor kesin birçok arkadaşını tanıdıgını kazada kaybetmiştir.Kuzenimden biliyorum her sene bir arkadaşının cenazesine giderdi veya yoğun bakıma.
Yakın arkadaşlarımdan biri motorcu yüzü paramparça oldu aradan 1 yıl geçti kollarına platin takıldı minübüse çarptı.Ki sakin kullanır.İkimizin yaşantı hızı aynı benim daha tırnağım kırılmadı ömrümde adam Terminator gibi oldu.Risk arttıkça başına gelebilecek kötü olaylar artıyor ne yazikki.
Ha motorun zevkini veren de bu risk zaten.Ne kadar riskli olursa o kadar adrenalin yapıyor ve zevk aldırıyor.
Toplum olarak (sürücüler ve yayalar) gelişemediğimiz için kazalar hiç bitmeyecek
Allah rahmet eylesin.Bu haberin ertesini günü akşamı arkadaşımda ,
Levent te önüne araba atlaması sonucu kaza yaptı.O da ölümden döndü.Yıllardır hiç kazası yok,bir anda buluveriyor işte.
Vıdeoları keyıflıydı,denk geldikçe izlemeye devam ederiz elbette.
Tekrar Allah rahmet eylesin.
risk konusunda katiliyorum, etrafta tarlalari seyrederken 100 200 4.5 sn olan bir alet. ve oyle etrafinda ozgurlugunu kisitlayan birsey de yok araba gibi.
cok garip duygular, aea nin videolarindaki o anlatim sekilleri de bu yuzden. gozleri parliyor, vucut dili anlatmaya yetmiyor bazen.
ne diyeyim, allah hepimizi kaza beladan korusun. cok da konusulacak bir kaza degil, eceli gelmis diyenlerden nefret ederdim ama resmen adamin olumu yazilmis gibi.