Allah rahmet eylesin
Printable View
Allah rahmet eylesin
Güzel insanlar bir bir göç ediyorlar.. Çok üzüldüm ..
Allah rahmet eylesin...
Allah gunahlarini affetsin ailesina yakinlarina sevenlerine sabir versin
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
öncelikle Allah rahmet eylesin, sabahtan beri moralim sıfır.. Sanki samimi bi dostumu kaybetmiş gibiyim..
çok üzüldüm,motosiklet fuarının girişinde bi standı vardı orada görmüştüm.Allah rahmet eylesin bu dünya gerçekten kötülerin dünyası.Ölmemesi gereken kim varsa ölüyor,ölmesi gereken gereksizler hayatlarını yaşıyor.Allah kahretsin böyle hayatıda dünyayıda
Ben size onemli birsey diyeyim mi. O araba da olan kadin kimse olumlerin sebebi de o !. Nasil bir dir dir yapip adama cinnet gecirttiyse adam koprude arabadan atmis kendini.. ve bu olay olmus.
Cok yazik.. Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin valla bende motorla alakam olmamasina ragmen cok videosunu izlemisimdir
Allah rahmet eylesin. Motor camiasında çok önemli bir adamdı. Videolarını keyifle izlerdim.
Allah rahmet eylesin. Sıkı takip etmesemde faydalı bir abimizdi.
Güzel adamdı , Allah rahmet eylesin.
Yazacak bir şey bulmak çok zor gerçekten. Bir iki sefer istanbulparkta denk gelmiştik çok hoş muhabbet birisiydi. Programlarını ilk bölümden beri takip ederdim. Ölüm haberini alıp gözlerimin dolduğu ender insanlardan Allah mekanını cennet eylesin abicim, diyecek fazla da söz yok...
İki tekeri herkese sevdirmeye çalışan,iyi niyet iyi birisiydi. Mekanı cennet olsun
ölmesi gerekenler ölse keşke içim gam yemeyecek bu ülkede...