O son 1 senedir yemiyor bende, efendiler efendisi araba da olsa, bi durduruyorlar![]()
Benim yukarıda bahsettiğim arkadaşa Kozyatağı Atatürk Caddesinde gündüz vakti giderken kaldırımdan atlayıp gelen bir polis durdurup yazmış, olacağı varsa oluyor yani çok da şeeeapmamak lazım
He ben açık ton yaptıracağım bayrama girmeden, o ayrıYan camlarım koyu, camları indirmeye hiçbir şart altında kasmadım hiç ama öncam filminden sonra işler değişir. araba da şirinler mavisi basık polo, bu aralar hiç çevirmeye denk gelmiyorum, seçimler var diye heralde, trafik çekicileri de yok ortalıkta
Ben de en ön cam dahil film var. Yanlar allah ne verdi ise siyah . En ön 2 numara sanırım.
Camlar açıkken en ön hiç koyu değil fakat camlar kapalıyken ya da hava kapalı gölgeli iken çok karanlık gözüküyor.
Polis i görünce iç lambaların tamamını yakıyorum, camları tamamen açmıyorum ama ışık girecek kadar yarım indiriyorum. Çevirmese de ben yavaşlayıp selam verip devam ediyorum. Soran olursa da camda film varmı diye var diyorum. Bu yaklaşıma karşılık genelde hoşgörü ile yaklaşıyorlar.
Filmden ceza yemedim daha , ama bir defa sabiha gökçen girişinde çevirdi. Yanımda bir misafirim vardı 70 yaşlarında , onu görünce kulağıma eğilip " misafirin var tutmuycam seni ama istediğin kadar camı aç ön camda simsiyah film var , bir daha denk gelirse yazarım " dedi gönderdi.
![]()
Bu işin vakkosu Tanzer, bütün arabalarımı ona yaptırırım.
Polis konusuna gelince benim de tüm arabalarımda ön cam dahil film vardı hala da var, herhangi bir problem yaşamıyorum.
Hatta şimdi yanları daha da mı koyultsam diyorum bir kaşıntı mevcut.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aynısını yazmaya gelmiştimbende de öne cektirsem mi kasıntısı mevcut
Biz 2 araba götürdük birinin bir kac camını kendisi yaptı ama kendisi yapmasada en son işi kontrol ediyor. herhangi bir baloncuk durumunda ya olur mu geçer güneşte dursun vs cümleleri yok cam tekrar komple sökülüyor.
Benim aracım VAG grubu arka camlar kendinden renkliydi AT35GN cekildi komple eşitlendi acaip güzel durdu. ama ön cam akvaryum gibi olunca içerisi belli oluyor tabi.
Solarmaster neresi yapıyor ? Profildeki aracımda solarmaster film vardı güneş ışınını almamasından , öğlen 12 sıcagında aracın içinin buz gibi olmasından çok memnundum. Mevcut aracımda serviste takılan film var çöp malesef değiştircem LLUMAR düşünüyordum ama solarmaster varsa yaptırırım![]()
İzmir içinde ön cam hariç eski ve solmuş filmlerimi söküp yerine 200-250 bandında ön cam dahil yaptırabilecegim bir yer var mı ?
Kardeşim ben İzmir'de cam filciyim. Hatta ana merkezim birçok markada. Dediğin rakamlar sökme dahil yaplacaksa ancak oto aksesuar filmi, yani kore işi filmele yapılır. Ben yapmıyorum o ürünlerden bizde yok örnek vermek gerekirse. Ancak söküm temizleme ve yapım dahil 350 TL düşünürsen nitelikli bir film ile yardımcı olurum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ankara için öneri var mı ? benimde yenilemem gerekiyor. Magnet diye bi marka yapıldı 2 sene olmadan açıldı rengi.
Saygılarımla
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
son durum: ustamın yaptırdığı yerde yaptıracağım Sultanbeyli'de 2 sene garantili ürün kullanıyor. kaput filmi ve cam filmi sökme; cam filmi takma 300TL fiyat aldım. Pazartesi gideceğim, şartlar olgunlaşırsa da 2 sene sonra arabayı yenilemeyi planlıyorum zaten o zamana kadar kurtarsın yeter durumundayım. adı sanı duyulmamış cam filmiyle 5 sene idare ettiğimi düşünürsek çok sorun yaşayacağımı sanmam. Pazartesi yaptırdıktan sonra da yorumlarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)