User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Iphone 6 32 gb spacegrey hk.

mhmtyyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Iphone 6 32 gb spacegrey hk.

X bir firma kampanya yapıyor şuan iphone 6 32 (siyah olanı) x fiyata satıyor.Bütçem buna elveriyor.Ben telefon kulanmaya başladığımdan beri samsung marka kullanıyorum son 1.5 yılda sony experia kulanıyorum.Kullanımları birbirine yakın.Iphone markasını bilmediğimden dolayı siz iphone kulananlardan artılarını ve şikayetlerini sizden öğrenmek isterim.
    Genel olarak eksikliği;
    -bluetoth yok diyolar
    -ekran cit cit ses gelmesi (ıphone 6 için diyorum)
    -şarj uzun gitmemesi
    -samsung falan kullanan ıphone kulanamaz alışamaz... vb. eksiler söylediler.

Ben telefonu daha çok oyun oynamak için kullanmak istiyorum.Sizlerden özellikle kullanan kişilerden bu telefon hakkında şikayet ve önerilerini öğrenmek isterim.Teşekkürler.

(Konu açmadan önce forumda arama yaptım genelde hangi telefon alınır olarak aramalarda çıktı.Gereksiz görülürse silinebilir)
    Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı konunun benzerini geçen sene 6s için açtım. Samsung kullanan apple kullanamaz diyorlar ya yok öyle bişey. Şarz bütün gün bık bık bık oynadığınızda biraz üzüyor evet. Bluetooth'u telefonu aldığımdan beri bir kere daha açıp kullanmadım gerçi bu ihtiyaca bağlı biraz ve genel olarak android kulllanan herkes apple'ı bokluyor, applecılar da samsungu bunun için yapacak bişey yok

morgan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bluetooth yok mu harbiden?
    E benim saat,bilgisayar telefona nasıl bağlanıyor ki o zaman merak ettim doğrusu..
    Ayrıca x firmayı söylerseniz almayı düşünen arkadaşlar da ordan alabilir

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bluetooth olması lazım ya, 6s (annemin) var 6s+ (benim) 4s (eminim var) 5(babamın) var ilginç.

Joesmoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam telefonda bluetooth var fakat dosya veri aktarımı için kullanamıyorsunuz sadece. Bunun dışındaki herşey için kullanılıyor, ayrıca iphone'dan iphone'a da dosya aktarabilyorsunuz, sadece android'e dosya transferi yapamazsınız.

Yalnız 6 biraz eskimeye başladı, uzun kullanım için bütçeyi biraz daha zorlayıp 6S tavsiye ederim, kesinlikle sizi çok memnun eder. 6 biraz yavaş kalmaya başladı, uzun vade için bütçeyi biraz daha sıkmak gerekebilir

Onun dışında ekranda oynama olduğunda telefonu sıfırı ile değiştiriyorlar, aynısı 5S kullanırken başıma geldi, değiştirdim.

Hiçbir sorun yaşamazsınız merak etmeyin teknik servisi diğer markalar ile kıyas bile edilemeyecek kadar iyi.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bluetooth sadece aksesuar kullanımı için var ama buna takılmayın ne için kullanıyoruzki başka ?

günlük kullanımda her ihtiyacı karşılayabilicek bir telefon fakat yapmak istedikleriniz beklentilerinizlede alakalı biraz

android kısmında o bütçeye daha iyi cihazlar alınabilir

alışkanlık kısmına gelince ikisinede alışılır birini kullanınca diğeri kullanılamaz diye birşey yok günlük ikisinide kullanıyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6s/6s+/7/7+/8/8+/10

Üstüne bu kadar telefon çıkmışken 6 almak çok gereksiz.En azından 6s alın bütçe sıkıntıysa.6 her anlamda baya bir eskidi.

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence iphone 6 parasina android guzel cihazlar alinabilir. Huwaei , xiaomi , one plus 5 gibi. Iphone 6 esim kullaniyor. O cok memnun ama son guncellemelerden sonra yavasladigindan ve sarji daha cabuk bittiginden sikayetci. Iphone dayaniklilik olarak ust duzeyde.Fiziksel Belki sizi bi 3 5 sene uzmeden kullandirir ama yazilim yavasligi pil omru vs olarak ne kadar daha gider bilinmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 6 kullanıyordum, son güncellemeden sonra sattım. Son güncelleme ile cihazı yavaşlattılar, takılma ve donmalar başladı. Bu durumu da kabul ettiler.

https://www.ntv.com.tr/galeri/teknol...kUqWAaZzmRwFrA

Normalde iphone u, uygulamalardaki ve genel kullanım şartlarında ki akıcılığı için tercih ederdik. Şuan böyle bir durum kalmadı, cihaz orta segment android gibi çalışıyor.

Ön kamerası çok kötü, arka kamerası kötü.

Batarya, pil performansı kötü. Hele bir sene kullandıktan sonra günde iki kez şarj etmek gerekebiliyor.

Şuan iphone 6 almak için hiçbir sebep yok. Bu fiyata android tarafında çok güzel cihazlar alabilirsiniz.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mhmtyyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    X bir firma kampanya yapıyor şuan iphone 6 32 (siyah olanı) x fiyata satıyor.Bütçem buna elveriyor.Ben telefon kulanmaya başladığımdan beri samsung marka kullanıyorum son 1.5 yılda sony experia kulanıyorum.Kullanımları birbirine yakın.Iphone markasını bilmediğimden dolayı siz iphone kulananlardan artılarını ve şikayetlerini sizden öğrenmek isterim.
    Genel olarak eksikliği;
    -bluetoth yok diyolar
    -ekran cit cit ses gelmesi (ıphone 6 için diyorum)
    -şarj uzun gitmemesi
    -samsung falan kullanan ıphone kulanamaz alışamaz... vb. eksiler söylediler.

Ben telefonu daha çok oyun oynamak için kullanmak istiyorum.Sizlerden özellikle kullanan kişilerden bu telefon hakkında şikayet ve önerilerini öğrenmek isterim.Teşekkürler.

(Konu açmadan önce forumda arama yaptım genelde hangi telefon alınır olarak aramalarda çıktı.Gereksiz görülürse silinebilir)
    Kalınlaştırdığım yer hariç diğerlerine katılmıyorum, bende ip6 kullanıyorum ve hala memnunum. Yalnız bu saatten sonra da alınacak telefon değil ömrü doldu sayılır

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 yerine se veya 6s alınmalı, önümüzdeki aylarda se gibi bi model daha çıkarıcak sanırım apple, oda beklenebilir vakit varsa

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung telefonumu çöpe attıktan sonra gittim iphone 6 aldım s bile değil kardeşim bir telefon sıfır sıkıntı nasıl hatasız çalışır gösterdi bana bu bahsettiğim 2,5 senelik mevzu yani halen kullanıyorum
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmettatar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İphone 6 kullanıyordum, son güncellemeden sonra sattım. Son güncelleme ile cihazı yavaşlattılar, takılma ve donmalar başladı. Bu durumu da kabul ettiler.

https://www.ntv.com.tr/galeri/teknol...kUqWAaZzmRwFrA

Normalde iphone u, uygulamalardaki ve genel kullanım şartlarında ki akıcılığı için tercih ederdik. Şuan böyle bir durum kalmadı, cihaz orta segment android gibi çalışıyor.

Ön kamerası çok kötü, arka kamerası kötü.

Batarya, pil performansı kötü. Hele bir sene kullandıktan sonra günde iki kez şarj etmek gerekebiliyor.

Şuan iphone 6 almak için hiçbir sebep yok. Bu fiyata android tarafında çok güzel cihazlar alabilirsiniz.
    Birebir Aynı durumdayım 3 senedir 6 kullanıyorum.Ios 11 ile telefonu bitirdiler.

Aynı bütçeye orta sınıf bi telefon bakmak daha mantıklı alıncaksada kesinlikle ios11 e yükseltme.

Alışma süreci 3 gün sürer maximum.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyun oynamak için düşünüyorsan samsung veya baska bir android al.
    6 ısınır kasar bu saatten sonra seni üzebilir. sürümünden dolayı.
    #KGdetanirlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbir android oyun konusunda iphone dan hızlı değil. 6'nın çıktığı zaman çıkan herhangi bir android telefonla karşılaştırın farkı çok çok rahat anlarsınız. Her telefonda olduğu gibi eskidikçe pili cortluyor ve yavaşlıyor fakat android'den daha iyi.
    Android telefon çok fazla ilgilenen için daha iyi yani birçok program ile ilgilenip özgürce telefonu kişiselleştirmek için. iphone jailbreak olmadan değişikliğe izin vermiyor.

kiraccemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 yılından bu yana Apple kullanıyorum. 2-3-4 ve son olarak 6 kullanıyorum. Son güncellemeye kadar her şey çok güzeldi. Fakat son zamanlarda telefonda bir donmalar yavaşlamalar uygulamalarda bekletmeler vs derken bir kaç kez telefonu fırlatma evresine kadar geldim. Ama şuan İphone X alamayacağım için sabretmeye devam ediyorum. Apple kalitesi tartışılmaz ama bir güncelleme sonrası böyle oldu diyip çöpte denilemez. Yavaşlattıklarını kabul ettiklerine göre elbet çözüm için yeni güncellemeler de çıkartacaklardır. Samsung kullanan Apple kullanır ama Apple tadını alan tekrar Samsung kullanır mı? Orası muamma....
    Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart bir kullanıcı için Iphone daha iyi olabiliyor.

Android dosya dizinlerine ulaşma imkanı veriyor.

avantajlar dezavantajları var.

ama Iphone nun daha uzun süre stabil çalışması beni çezbetmişti.

Problemim olduğu zaman apple store hemen müdahele edebiliyor.

kesinlikler 16 gb almayın. şuanki aplikasyonların boyutları ve ios un boyutu kaldırmıyor.

1gb lık app gördüm ya o nedir öyle.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler