Hergün geliyor
1 kere kaldı dhl den aldım diye
Ptt den şaşmıyorum misss gibi
Printable View
Hergün geliyor
1 kere kaldı dhl den aldım diye
Ptt den şaşmıyorum misss gibi
Cok ürün aldim bende bu zamana kadar ebay aliemmi falan ama nerde cins var beni buluyor sanırım.
ne kadar sürede ulaşıyor tehmini
Nemiş bu ya daha bugun 2 tane geldı aynı anda :D
Gtune zor gelmiş dallamanın belliki. Yahutta o adrese gelecek ufak ebatlı takip nosu olmayan kargoları araklayıp gümrükte edebiyatı yapmak için önden yol yapıyor. Sen sadece dağıtıcısın boyundan büyük işlere girme işini yap deyip geçin.
2015 öncesi 5 adet gümrüksüz mal getirme sınırı vardı. Sınırsıza döndü, limit değişti.
8 kişilik ekipte çalışıyorum, ayda 30,40 adet bişiler alıyoruz biri bile kalmadı.
Toplam 6 parça ürün aldım 12 ağustosta, ağustosun 24'ünde bir parça geldi, diğer 5 parçadan hala bir haber yok beklemedeyiz :)
yok öyle bişey topla topla topla
ahahaha , postacı bızımle kanka oldu bana sıparıs bıle verdı dıyım sız anlayın :D
Ya madem alieexpress king ler toplanmış, böyle sorunsuz alışveriş yaptığınız ürünler varsa bir konu açılsa orada paylaşsak.
Ben geçen 20 tane t10 led aldım çok çok komik bir rakama. Hem süper oldu hem baya hızlı geldi.
Şimdi 2. siparişimi verdim bakalım takılmadan gelecek mi, başlangıç olarak 3-5 usd lik siparişler geçiyorum.
kanka ne takılması :D benım sadece motoruma aldıklarımı sayayım
arka amortısor takımı
ayna takımları x3
manet
elcık
slıder
2 takım cakar
led stop lambası
tek led spot
sıbop setı
polıs sırenı
su gecırmez swıtcler
2 tane egzoz
led ampuller
bunlar sadece motoruma aldıklarım :)
eve kendıme ogluma aldıklarımın sayısı yok. kı suan A3 sevıyesınde buyerım :)
Yakında Aliexpress i de Tr ye kapatırlar merak etmeyın Ebay gıbı :D
Genel anlamda alışverişlerde pek sorun olmaz. Ben çok fazla alışveriş yaptım ve şuan A4 seviyesindeyim. Yasaklı ürün almadıktan sonra fiyatı yüksek ürün bile alsanız PTT oldu gümrüğe takıldı, kapıya kadar gelip parayı ödüyorsunuz. Bu kadar basit. Aliexpress'tekilerin çoğu ucuz mallar zaten. Mal gelmese dahi parayı alabilirsiniz. Satıcıların notları yüksek olsun yeter. Bir de yorumlarda alanlar fotoğraf atıyor. Onlara bakın mutlaka. Başka da pek dikkat edilecek bir şey yok.
gelır gelır sıkıntı yapmayın :)
Aynı anda 10-15 adet ufak sipariş verdiğim oldu, hiç sıkıntı çekmedim.
Ama bundan umudu kestim :D
http://i65.tinypic.com/28uldec.png